Istanbul Your Sea Workshop 11 kommer att hållas i december

istanbul din sea calistayi kommer att organiseras i sortimentet
istanbul din sea calistayi kommer att organiseras i sortimentet

Istanbul Your Sea Workshop 11 kommer att hållas i december; Istanbul Metropolitan Municipality kommer att organisera deniz Istanbul Your-Sea Workshop çözüm där stadens problem med sjötransport kommer att diskuteras. Verkstaden, som kommer att inledas med IMM-presidentens Ekrem İmamoğlu öppningsanförande, kommer att äga rum vid Haliç Shipyard den 11 december.

İstanbul Metropolitan Municipality och dess dotterbolag Şehir Hatları A.Ş. kommer att hållas av Sea Workshop, öka andelen av stadstrafik i staden genom att ta itu med frågan kommer vägkarta att fastställas.

På verkstaden, där problem och lösningar för sjötransporter diskuteras i detalj, kommer mer än 300-deltagare att träffas, som kommer att omfatta akademiker, journalister, professionella kamrar, företrädare för relevanta icke-statliga organisationer och företrädare för den marina sektorn.

LÖSNINGAR OCH PROJEKT kommer att prata

Mötena kommer att inledas med öppningstalen för Istanbul Metropolitan kommunes president Ekrem İmamoğlu, med titeln "Sea Transportation in Istanbul", "Canal Istanbul" och "Istanbul Sea Culture". Akademikerna, forskarna och sektorns chefer kommer att delta som talare på verkstaden och kommer att presentera lösningar och projektförslag i linje med gemensam visdom inom ramen för ökad havsandel i kollektivtrafik, sjöförvaltning efter jordbävning, interaktion av klimatförändringar med hav och havslag.

I verkstaden Dr. Resat Baykal, professor Dr. Mustafa İnsel, professor Dr. Professor Cemal Saydam, Assoc. Dr. Jale Nur Ece, Dr. İsmail Hakkı Acar, Ph.D. Sinan Yardım, oberoende forskare Cihan Uzunçarşılı Baysal, masteringenjör Tansel Timur kommer att vara namnen för att utvärdera alla aspekter av sjötransporter i Istanbul.

11 PÅ DECEMBER HALİÇ SHIPYARD

Författare, poet, journalist, forskare, teaterskådespelare och marin entusiast Sunay Akın och pensionerad bakre admiral Cem Gürdeniz kommer också att bidra till den maritima kulturen. Dr. Haluk Gercek, Ph.D. Kapten Özkan Poyraz blir moderator.

11 kommer att hållas på Haliç Shipyard i december.verkstaden avslutas med inrättandet av arbetskommissionerna och avslutningsanförandet efter Q & A-sessionen.

PROGRAM:

historia: December 11 2019
timmar: 09.00
Plats: Haliç Shipyard

WORKSHOP-PROGRAM SOM FÖR ATT TAGAS AV 10 TEMATISK TITEL UNDER HOVEDSessionen kommer att vara:

Session - SEA TRANSPORT I ISTANBUL

Moderator - Dr. Kapten Özkan Poyraz

högtalare:

a-Tidigare, nutid och framtid för stadssjötransport i Istanbul - Prof.Dr. Dr. Resat Baykal

b-Planering av sjötransporter i stadstrafik: principer - tillvägagångssätt - belastning. Eng. Tansel Timur

c- Transportintegration, Sea & Land Integration Kontakta İsmail Hakkı direkt

d-Marin transportteknik och miljökonsekvenser i stadsområden Dr. Exempel: Mustafa İnsel

Session - KANAL ISTANBUL

Moderator - Prof.Dr. Dr. Kontakta Haluk direkt

a-Historisk process för övergångsregimet av turkiska sund, vikten av Montreux-konventionen och Istanbul

Utvärdering av marina olyckor i Bosphorus - Assoc. Dr. Jale Nur Ece

b-Channel Istanbul Why Not - Prof.Dr. Dr. Kontakta Cemal direkt

c-Lokala människor och ett annat stadsbilder mot kanalen İstanbul - Forskare Cihan Uzunçarşılı Baysal

Session - ISTANBUL MARINE CULTURE

Moderator - Prof.Dr. Dr. Kontakta Haluk direkt

högtalare:

a-Istanbul Marine Culture - Författare Sunay Akın

b-Hav och sport - Kontakta Sinan direkt

c-21. Integration av Istanbul i 1700-talet - pensionerad admiral Cem Gürdeniz

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar