Konkreta åtgärder som ska vidtas för Sakarya Rail System Project

konkreta åtgärder kommer att vidtas för sakarya järnvägssystem
konkreta åtgärder kommer att vidtas för sakarya järnvägssystem

Konkreta åtgärder som ska vidtas för Sakarya Rail System Project; Borgmästare Ekrem Yüce träffade transportprofessor Mustafa Ilıcalı och sa: ”Vi arbetar hårt för att vidta konkreta åtgärder när det gäller järnvägssystem. Vi känner honom för hans arbete inom transportområdet. Dr. Jag vill tacka Ilıcalı för deras stöd och bidrag. Förhoppningsvis kommer järnvägssystemen vi kommer att implementera i transporten att bli en ny milstolpe för Sakarya. ” På mötet som hölls på AKOM Dr. Ilıcalı gjorde en presentation om "AGT Metro" -system.

Sakarya Metropolitan Mayor Ekrem Yüce, Istanbul Commerce University Transport Department Director och före detta biträdande professor. Dr. Mustafa Ilıcalı träffade. På mötet som hölls på AKOM Dr. Ilıcalı transportsystem. President Yüce uttalade att de arbetar med beslutsamhet för de järnvägssystem som kommer att vara vändpunkten i Sakarya transport.

AGT-metroförslag

genombrott i Turkiet i samband med transportsektorn är mycket viktigt att information om ett system, Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı sa, AG Införandet av AGT Metro, som är känd i världen, i Bursa, Afyon och Kayseri, såväl som Sakarya, kommer att leda till stor trafikbekvämlighet. Den största fördelen med AGT-metronsystemet är att det har en mycket snabb konstruktionsstruktur. Hög klättringsförmåga gör det enklare att använda backtopografin, den fragmenterade vagnstrukturen med en hög manövrerbarhet kompatibel med den befintliga staden, ljudlös och vibrationsfri transport, låga driftskostnader, säker fordonsinträde, noll olycksrisk och förnybar energi till miljön med AGT-tunnelbanesystemet i framkant. det väcker. Jag hoppas att detta system kommer att vara bekvämt i staden när det gäller transport i Sakarya, ”sade han.

Konkreta åtgärder kommer att vidtas på järnvägssystem

Efter presentationen sa president Ekrem Yüce: ”Vi arbetar med nya projekt som vi kommer att ta med till vår stad. I detta avseende, Istanbul Commerce University Department of Transportation Director Prof .. Dr. Vi träffade Mustafa Ilıcalı. Vi arbetar hårt för att vidta konkreta åtgärder när det gäller järnvägssystem. Vi tänker och tänker på att inse det bästa och rätt. Vi känner honom för hans arbete inom transportområdet. Dr. Jag vill tacka Ilıcalı för deras stöd och bidrag. Förhoppningsvis kommer järnvägssystemen vi kommer att implementera i transporten att bli en ny milstolpe för Sakarya. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar