Elouali fiskebåt producerad i Trabzon lanserad

Elouali fiskebåt producerad i Trabzon lanserad
Elouali fiskebåt producerad i Trabzon lanserad

Elouali fiskebåt producerad i Trabzon lanserad; Çamburnu Shipyard i Surmene-distriktet i Trabzon, slutförde byggandet av den "Elouali" namngivna fiskebåten, Trabzon guvernör Ismail Ustaoğlu och Trabzon Metropolitan borgmästare Murat Zorluoğlu'nun lanserades med deltagande av en ceremoni.

Trabzon, en speciell fiskebåt, är mycket viktig för produktionen av affärsmän som arbetar i Marocko och uttrycker vikten av storstads borgmästaren Zorluoglu, "Faktum är att entreprenörsandan i Trabzon är en tydlig indikation på vad våra människor kan göra," sade han.

Elouali fiskebåt

Zorluoğlu uppgav att exporttalen för Trabzon har ökat under det senaste året från november och sade: orum Jag gratulerar cheferna för Mimarine Company som gjorde detta fartyg. Jag vill uttrycka mitt inre tack till familjen Elouali som har beställt detta arbete och är bland oss ​​idag att ta emot det. Enligt informationen som gavs av Eastern Black Sea Exporters 'Association, överskred exporten av företag från Trabzon-ursprung 1 miljarder dollar fram till november. Detta representerar en mycket hög siffra jämfört med förra året? Denna export är inte bara tillverkad av hasselnötter utan innehåller även sådana produkter. Vi har exporterat produkter inom helt olika områden. Jag hoppas att exporten av vår Trabzon kommer att nå fler poäng. Vi är för närvarande 17-rankningarna i exporten bland provinserna. Vi tror helhjärtat att vi kan vara bland de första 10. ”Fiskebåten med namnet ou Elouali di lanserades med bön och applåder efter protokollens tal.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar