Black Sea Railway Project förberett

järnvägsprojekt förberedd
järnvägsprojekt förberedd

Ordu Social Sciences High School förberedde ett Black Sea Railway Project (KADEP) för att presentera eleverna för TUBITAK.
Ordu Social Sciences High School Project Consultant Teacher Deniz Demirkan, projektstudenter Enes Celik, Kemal Sener och Mehmet Eren Aksu deltog i besöket.

Studenterna som förklarade projektet; ”Det är ett järnvägsprojekt som utarbetats inom ramen för KADEP (Black Sea Railway Project) som utarbetats av eleverna vid Ordu Social Sciences High School inom ramen för ett hållbart utvecklingsprojekt för utveckling, välfärd och sysselsättning i Svartahavsregionen. Vårt projekt är nära besläktat med alla Svartahavsprovinserna mellan Istanbul och Artvin och kommer att vara den främsta gnisten i utvecklingen av dessa provinser. Inom detta projekt är järnvägar av två slag och kommer att salva för denna smärta från Svarta havet i person- och godstransporter. Mot bakgrund av vetenskapliga undersökningar och artiklar har det fastställts att byggnadskostnaden för motorväg för 1 km är 8.19 miljoner $ / km och att 1 km hög hastighet för tågkostnader är 4.53 miljoner $ / km. Dessutom bestämdes de årliga rutinmässiga underhållskostnaderna för motorvägen 1 km som 65.514 TL och den årliga rutinkostnaden för statligt järnväg 1 km var 13.703 TL till årliga enhetspriser. Som ett resultat konstaterades att järnvägar var tre gånger dyrare än motorvägar. Black Sea Railway Project kommer både att bidra positivt när det gäller export och produktinmatning och produktion till alla provinser i Black Sea Region baserat på de undersökningar som anges ovan och kommer också att fungera som Black Sea Express eftersom det kommer att transportera passagerare. I detta avseende ansökte vi till Ordu Chamber of Commerce and Industry om information om Black Sea Region Railway Project. Vi tackar Şükrü Köksal, generalsekreteraren för Ordu Chamber of Commerce and Industry och Chamber of Industry and Commerce före honom, som har gett oss nödvändig information och intressen. Ve (Arméhändelse)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar