Düzce bör ingå i höghastighetstågleden

försöker få höghastighetståget igenom
försöker få höghastighetståget igenom

Det bör ingå i Düzce höghastighetståg; Försök pågår i Ankara för höghastighetstågprojektet, vilket kommer att minska rutten Ankara-Istanbul till 1,5 timmar genom Düzce. MHP: s provinsiella ordförande Caboglu, Düzce, inklusive utkastet till projektet för vägen MHP: s högkvarter partiledare Devlet Bahceli och generalsekreterare Ismet Buyukataman'a, gav löfte om stöd.

Hålls i händerna på universitetet höll särskild forskning i Düzce hoppas kunna öka provinsordföranden MHP Duzce Ilhami Caboglu. Medan Duzce-delegationen, som hittills har träffat dörren till ministeriet för transport och infrastruktur, inte kan få något konkret stöd, tog MHP: s provinsiella ordförande Caboglu, som förberedde sig för att vända ögonen till Duzce för denna tid i Ankara, andas i MHP: s huvudkontor igår. Sekreteraren besökte İsmet Büyükataman.

Duzce universitets dekan vid tekniska fakulteten Dr. Caboğlu, som levererade projektet för höghastighetståg förberett under ledning av Ayhan Şamandar till både Büyükataman och partiledare Devlet Bahçeli, sa: ”Som MHP Düzce provinsorganisation, Yüksel High Speed ​​Train Project som kommer att påverka Düzce positivt på alla områden. Vårt arbete fortsätter att öka. I det sammanhanget presenterade vi vårt projekt för parternas ledning. Både MHP Duzce provinsorganisation och vårt huvudkontor kommer att följa frågan. Düzce borde inte förlora hoppet ... kul sa han. (I Öncürtv.co)

Loading ...

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar