61 39 Tusentals 245 besökare från BUMATECH Fair

tusen besökare på Bumatech-mässan
tusen besökare på Bumatech-mässan

BUMATECH Bursa Machinery Technology Messer som ger metallbearbetningstekniker, bearbetningstekniker för bearbetning av metall och automatiseringsmässor under ett tak, Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) och TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. 28 November - 1 December 2019 mellan TÜYAP Bursa International Fair och Congress Center. Mässan, där ett brett produktsortiment från maskinverktyg till metallbearbetningsmaskiner, från mjukvara till automatiseringsprodukter ställdes ut, bidrog avsevärt till utvecklingen av sektorn och samtidigt ökade maskinförsäljningen.

Exportorienterad tillväxt av vår maskinsektor fortsätter

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO) Ordförande İbrahim Burkay, fordons-, textil-, kemikalie-, försvars- och flyg- och rymd, samt ledande många olika sektorer i Bursa har en mycket stark infrastruktur, sade han. erfarenhet av Bursa produktion som utför ensam 10 procent av Turkiets export och export sektorns med potential för mycket mer ha befogenhet att röra sig uppåt uppgav att president Burkay, BUMATECH Fairs 61 affärsmän från länder underströk som ledde till mötet med Bursa fast. Borgmästare Burkay sa: m Det är möjligt för ett land att ha en stabil industri och ekonomi med närvaro av stark maskinindustri. Idag har vår maskinindustri 200 en exportkraft till landet. av stor betydelse för Turkiets ekonomi, högt förädlingsvärde och teknik bildar den ständigt förbättra vår bransch, ökade också en konkurrenskraftig position på den internationella marknaden. Som BTSO, paraplyorganisationen för Bursa affärsvärld, vill vi föra vår sektor vidare med målet om mervärdeproduktion. Förutom att möta den nya tekniken i vår sektor med utländska investerare med BUMATECH Fair, leder vi också tillväxten av våra företag med kvalificerat och gemensamt sinne med vårt Mach-Ur-Ge-projekt som genomförs under ledning av BTSO. Som Bursa kommer vi att fortsätta att sätta vår signatur under viktiga framsteg med våra sektorrepresentanter. ”

Stor kraft att ha tillverkningsteknologier

  1. Det interkontinentala mötet i maskiner för tillverkning av maskiner, med stöd av program som utvecklingsplan, accelerationsfinansieringsprogram, exportplan, teknikorienterad industriflyttning, ägde rum i Bursa. Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş., som utvärderar mässorna BUMATECH Bursa Machinery Technology, som betraktas som mässan för maskiner som tillverkar maskiner som lockar uppmärksamhet med 80 inhemska deltagarnivå. General Manager İlhan Ersözlü sa, al Det är en stor makt för länder att ha sina egna produktionsteknologier. Vi samlade maskintillverkningssektorn, som är grunden för produktionsprocesser och som är av stor vikt med det mervärde den skapar, med den plattform vi skapar. Bilaterala möten med affärsmän från olika geografier gav betydande bidrag till den nationella ekonomin och exporten på vår mässa som var värd för de senaste tekniska innovationsprodukterna för företagen. Våra 4 dagslånga mässor, som är en viktig marknad för sektorn, visade kraften hos inhemska maskiner. 61 från länder, däribland Turkiet, medan hemmamarknaden tusen 57 39 245 från staden välkomnar besökare i bumatech' om 1 miljarder TL nära handeln försäljningen har bidragit till maskinen ", sade han.

Möt på 2020

Ersözlü fortsatte enligt följande: BUMATECH Bursa Machinery Technology Messer, som utökade sitt marknadsföringsnätverk för att erbjuda nya marknader för sektorn, kommer att vara värd för viktiga affärskontakter på 26 - 29 november nästa år och kommer att vara en effektiv handelsplattform för de som vill öppna upp nya marknader och öka sina befintliga marknadsandelar. ställas. "

61 bidrog till maskinförsäljning med delegationer från landet

På BUMATECH Bursa Machinery Technology Messes kommer TUYAPs utomeuropeiska kontor att arbeta med Afghanistan, Tyskland, Österrike, Azerbajdzjan, Förenade Arabemiraten, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Algeriet, Kina, Armenien, Etiopien, Marocko, Palestina, Frankrike, Ghana, Georgien. , Sydkorea, Kroatien, Nederländerna, Irak, Irak, Iran, Spanien, Israel, Schweiz, Italien, Kanada, Montenegro, Qatar, Kazakhstan, Kenya, norra Cypern, Kosovo, Kuwait, Libyen, Libanon, Mauritius, Ungern, Makedonien Organiserade affärsmän från Egypten, Moldavien, Monoca, Pakistan, Polen, Rumänien, Ryssland, Serbien, Slovenien, Sudan, Syrien, Saudiarabien, Tunisien, Turkmenistan, Uganda, Ukraina, Oman, Jordanien, Vietnam, Yemen och Grekland . Med deltagande av delegationer från den inhemska industristaden 57 gav affärskontakter under fyra dagar stora möjligheter för de deltagande företagen att öppna sig för nya marknader och samtidigt ge sysselsättningsfördelar.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar