Ordu polisavdelningar inspekterade kollektivtrafikfordon

armé zabita trafiklag inspekterade kollektivtrafik
armé zabita trafiklag inspekterade kollektivtrafik

Army Metropolitan Municipality Department of Municipal Police Department of Traffic and Security Branch teams och Directorate of Public Transportation av S-platefordon och kollektivtrafikfordon granskades av team.

19 SERVICEINSTRUMENT I 1279-DISTRIKT HAR INSPEKTERAT

Trafikpolisteam och avdelningen för kollektivtrafikavdelningen för student- och personaltransporter i distriktet med 19 S-skiva 1279-fordon inspekterades. Efter granskningarna utfärdades en rapport till fordon som inte uppfyllde kraven.

150 BILD KONTROLLERAD

150 kollektivtrafikbil inspekterades under inspektioner i Altınordu-distriktet. Det rättsliga förfarandet inleddes genom att föra register över 51-fordonet, som inte laddar ner och inte har dokument om arbetstillstånd och ruttillstånd.

TÄTT AVSTÄNDNINGSTRICT KONTROLL

Med uppgift om att inspektionerna utförs med jämna mellanrum inspekterar tjänstemännen i Trafikavdelningsdirektoratet förarens kostymer och kläder samt pappersinspektioner som körkort, licens, SRC, reklamtransportcertifikat. Dessutom kontrollerar teamet tillbehör och tillägg, såsom avgaser i fordonen, bakspegel och film på fönstren; De behandlar också fordon som städning av fordon, non-stop och transporterar överskottspassagerare.

REVISIONER kommer att fortsätta

Medborgare i hela provinsen för sinnesfrid den dag- och nattinspektioner med uppgift att polisteamen sa att kontrollerna för kollektivtrafiken kommer att fortsätta.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar