Mobilstoppar strömlinjeformad trafik i Salim Dervişoğlu

mobil pausar strömlinjeformad trafik i dervisoğlu
mobil pausar strömlinjeformad trafik i dervisoğlu

Mobilstoppar strömlinjeformad trafik i Salim Dervişoğlu; Kocaelis distrikt Karamürsel, Gölcük och Başiskele som används av kollektivtrafik och alternativ till D-100 motorvägen Izmit Salim Dervişoğlu Street på mobiltrafiken byggdes för att göra mobiltrafiken mer strömlinjeformad. Den första byggdes vid Halkevi-stationen och den andra byggdes av Kocaeli Metropolitan Municipality vid hållplatsen intill Mimar Sinan-överfarten. Slutligen öppnades det tredje fickstoppet som byggdes intill Turgut Özal Overpass Bridge för allmänheten. Metropolitan Municipality har gjort trafiken på Salim Dervişoğlu Street mer flytande med de mobilstopp som den har byggt.

TRE POCKER PÅ GATEN ÖPPEN

De tre mobilstopparna som byggdes på Salim Dervişoğlu Street, som användes som ett alternativ till D-100 motorväg i Izmit centrum, byggdes av Kocaeli Metropolitan Municipality Department of Science Affairs. Dessa fickor är byggda på gatan och har en enda körfält och två smarta stopp, både för att göra det lättare för kollektivtrafiken att hämta och släppa passagerare och för att hålla kollektivtrafiken flödande. Med det utförda arbetet tar och tar emot kollektivtrafik passagerare i nybyggda fickor utan att störa trafiken.

TRAFIKDENSITET reduceras

Medborgare som vill åka till Başiskele, Gölcük och Karamürsel distrikt passerar Adim Menderes, Mimar Sinan och Turgut Özal broar till Salim Dervişoğlu Street. Kollektivtrafiken stannar på gatan för att hämta och släppa passagerare, vilket orsakar trafikdensitet. Kocaeli Metropolitan Municipality har byggt nya mobilstopp för att minska denna täthet och säkerställa att kollektivtrafikbilar lätt kan hämta och släppa passagerare.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar