Sabiha Gökçen'e Kocaelikart Laddningsplats

Se hela Sabis profil
Se hela Sabis profil

Sabiha Gökçen'e Kocaelikart Laddningsplats; Ett av medlemsförbunden till Kocaeli Metropolitan Municipality, TransportationPark A.Ş. , i linje med den hårda efterfrågan från medborgarna Sabiha Gokcen flygplats laddningssystem erbjöds passagerare. 7 Kocaelikart laddningsplats, som började tillhandahålla tjänster från och med november, kunde få full poäng av medborgarna.

STOR LÄTT FÖR BORGAR

Medborgarna kom till nyheterna från Metropolitan Municipality. I överensstämmelse med de tunga kraven från passagerarna installerades Kocaelikarts installationssystem på Sabiha Gökçens flygplats. I linje med systemet som kommer att ge stor bekvämlighet för medborgare som vill komma till Kocaeli från flygplatsen kommer passagerare att kunna ladda TL till Kocaelikarts från biljettförsäljningsplatsen.

7 ÖPPET I NOVEMBER

7 Från och med november torsdag kommer Kocaelikart påfyllningspunkt 250 och 250G att ge stor bekvämlighet för passagerare som reser med flygbussen. Medborgarna kan enkelt ladda ner från biljettförsäljningsplatsen till flygplatsen. Passagerare kan också köpa biljetter för engångsbruk i frånvaro av Kocaelikarts.

Tack för flygpassagerare

I linje med genomförandet av passagerarna som förverkligade installationen är de mycket nöjda, de krävde att ett sådant system skulle inrättas och systemet överlämnades till kraven att inte lämna likgiltig till Kocaeli Metropolitan Municipality uttryckte tack.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00
Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar