3 Nytt hotell som ska byggas på Istanbul flygplats

nytt hotell som ska byggas på istanbul flygplats
nytt hotell som ska byggas på istanbul flygplats

En MKB-ansökan gjordes för att hotellen ska ligga i Airport City som kommer att etableras intill Istanbul Airport som implementerades i Arnavutköy. Tusen 750 rum kommer att driva 25 IGA året runt.

IGA Airport kommer att bygga tre hotell med en investering på 25 miljoner pund på den mark som hyrs av 255 på Istanbul Airport.

IGA grundades oktober 25 av Kalyon - Cengiz - Mapa - Limak Joint Venture Group för att bygga Istanbul Airport och driva 7 under hela året.

Enligt presentationsfilen från İGA, som ansökte till ministeriet för miljö och urbanisering för bedömning av miljökonsekvenser (EIA), planeras hotellprojektet att byggas inom projektområdet i Istanbul flygplats i olika konfigurationer.

Den totala ytan på IGA Airport City Hotel planeras vara 39 tusen 569 kvadratmeter. i enlighet därmed,

3 Star Hotel; 5 kommer att innehålla 506 rum, restauranger, caféer och mötesrum på ett område på tusen 631 kvadratmeter. Tvättservice och parkeringstjänster för 3-hotell delas med 4-stjärniga hotellet.

4 Star Hotel; 4 kommer att inkludera 506-rummet, den andra restaurangen, gym-spa-områden, förutom tjänsterna på 564-stjärniga hotellet på ett område på tusen 3 kvadratmeter. Det finns en inomhuspool på plats.

5 Star Hotel och Ballroom; 5 rum på 214 tusen 555 kvadratmeter, 4 tusen 4 kvadratmeter balsal kommer att ligga på 394 tusen 1500 kvadratmeter utöver tjänsterna för 3 stjärnhotell. Det kommer också att finnas tvätt- och kemtvättstjänster oberoende av 4- och XNUMX-stjärniga hotell.

IGA Airport City Hotel kommer att ha tusen 750 rum i olika storlekar och kapacitet.

Byggandet planeras ta ungefär 30 månader och investeringsvärdet beräknas vara 255 miljoner pund.

IGA Airport City Hotel kommer att drivas av IGA under ett år i enlighet med det huvudavtal som undertecknats med Statens flygplatsmyndighet. 25 kommer att ha en ny operatör enligt villkoren för dagen efter året eller om avtalet uppnås kommer det att fortsätta med samma operatör. (Sözcü)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar