Färdplaner och ruttinformation på Google Maps

izdeniz scheman och tidtabellinformation på google maps
izdeniz scheman och tidtabellinformation på google maps

REISTID OCH ROUTINFORMATION På Google Maps; İZDENİZ A.Ş. anslutet till İzmir Metropolitan Municipality. fortsätter att använda digital teknik för sina passagerare. Som ett resultat av förhandlingarna med Google kan tidtabellen och ruttinformationen för fartygen i Izmir nu ses på fliken kollektivtrafik i Google Maps.

Att slutföra överensstämmelseprocessen med Google İZDENİZ, från och med nu kommer att vara bland transportalternativen för passagerare som använder Google Maps. Det kommer att göra det lättare för passagerarna som föredrar sjötransport i Izmir att nå från en punkt till en annan utan att förlora tid.

Det kommer att vara bekvämlighet för turister

İZDENİZ-flygningar följs fortfarande av företagets webbplats och İZUM-applikation, såväl som lokala och utländska turister i Google Maps färjetider och ruttinformation kan se.

Hur man använder?

I Izmir, till exempel, Konak Karşıyakaen person som vill gå till Google Maps och välj sedan kollektivtrafik på Google Maps Karşıyaka Klicka på piren. En skärm visas med information om tid och rutt. Personen kommer att se att vägen, som kan nås på cirka 30 minuter med bil, kan korsas på 15 minuter med färja.

izdeniz scheman och tidtabellinformation på google maps
izdeniz scheman och tidtabellinformation på google maps

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar