IETT inrättar Transportation Academy for Drivers

iett etablerar transportakademi för utbildning
iett etablerar transportakademi för utbildning

I enlighet med avtalet mellan UGETAM och İETT kommer İBB-organisation, utbildning och certifiering av alla förare, särskilt İETT-anställda, att tillhandahållas. I den akademi som ska inrättas kommer alla transportpersonal i hela landet att utbildas i tid.

IETT och UGETAM, dotterbolag till Istanbul Metropolitan Municipality, började upprätta Transportation Academy för att tillhandahålla teoretiska och praktiska utbildningar till förarna som tjänar inom området kollektivtrafik och för att genomföra mätnings-, utvärderings- och certifieringsprogram.

Mellan IETT och UGETAM, som gör hållbarhet till ett av dess huvudmål i kollektivtrafiken 'TRANSPORTAKADEMI' avtal nåddes om att underteckna ett protokoll.

I akademin som kommer att vara etablerad i Arnavutköy-distriktet kommer utbildningar för kollektivtrafikcertifikat, banbanträning, simulatorkörträning, distansutbildning, mobilinlärningsutbildningar, terapiapplikationer för mentalhälsocenter att erbjudas.

De utbildningar som ska tillhandahållas på Transportation Academy syftar till att utbilda mer medvetna förare i trafiken, utveckla en kultur för kollektivtrafik, ytterligare minska antalet olyckor och ge bränslebesparing. Förutom att utbilda och certifiera förarna syftar akademin också till att utveckla transportteknologier, skapa nya transportpolicyer för att minska trafikstockningar och därmed minska utsläpp och minska luftföroreningar.

I det första steget tränas IETT, Otobüs AŞ och privatbussförare. I det andra steget syftar det till att organisera certifikatprogram för minibussar och taxichaufförer, förare av stadsbilar och markfordon, nybörjarförare, terrängfordonsförare och motorcykelförare. I det sista steget är det planerat att tillhandahålla tjänster till förarna för kollektivtrafik utanför Istanbul, intercity och internationella passagerare.

VAD ÄR UGETAM?

Etablerat i 1996 av Istanbul Metropolitan Municipality, Istanbul Applied Gas and Energy Technologies Research Engineering Industry Trade Inc. (UGETAM) fortsätter sin verksamhet inom utbildning, certifiering, testning och inspektionstjänster. UGETAM har myndigheten för den yrkesmässiga kvalificeringsmyndigheten (VQA) med certifikatet erhållet från det turkiska ackrediteringsverket (TÜRKAK).

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar