Ekol Logistics och italienska UBV-gruppen går med

skola och italiensk ubv-gruppmakt tillsammans
skola och italiensk ubv-gruppmakt tillsammans

Ekol Logistics, som fortsätter sin tillväxt på den internationella arenan, har tecknat ett långsiktigt samarbete med italienska UBV Group. Ekol, som syftar till att öka servicekvaliteten genom att utöka sitt filial- och distributionsnät, kommer att utveckla sin transportverksamhet i Italien på UBV Groups organisation från 2020.

UBV är marknadsledande inom internationell grupperingstransport med en omsättning som överstiger 130 miljoner euro och arbetar med egna anläggningar i alla viktiga industriområden i Italien.

Utvärdera samarbetet mellan två ambitiösa logistikaktörer på den europeiska marknaden, uttalade Ekol-ordföranden Ahmet Musul att UBV Group och Ekol, som har mer än 60 års erfarenhet inom sektorn, har liknande egenskaper och sa att de vill skapa en långsiktig framtid för både företagens anställda och kunder.
Mosul noterade att samarbetet är mycket viktigt för Ekols strategiska utveckling på den europeiska marknaden. Mosul sa: ”UBV har sina egna anläggningar i de viktigaste industriområdena i Italien. Ekols kunder kommer att dra nytta av faciliteterna här och öka produktiviteten. Med kombinationen av UBV: s lokala kunskap och närvaro i regionen med Ekols logistik 4.0-strategi och anpassade lösningar skapar vi en ny servicekvalitet på de viktigaste platserna i Italien. ”

UBV-koncernchef Pietro Porro konstaterade att han är stolt över detta gemensamma företag och uttalade att Ekol har upplevt en sällsynt kvalitet i Ekols team och anläggningar i multinationella företag och sade: ”Med avtalet, Ekols tekniska kunskap och dagliga service till Europas 67-destination Vi lägger till målet att servera. 10 har blivit det ledande transportföretaget i Europa inom landtransporter till Italien genom dagliga anslutningar till strategiska konsumtions- och produktionsområden. Vi kombinerar upplevelsen av våra anställda och Ekols förståelse av spetskompetens. ”

Inom ramen för samarbetet kommer Ekol att stödja utvecklingen av UBV i de länder där det verkar. Dessutom kommer Ekol att öka driftskompetensen genom att tillhandahålla installation i UBV: s befintliga kontor. Enligt tillväxtplanerna för båda företagen planeras ordern, som nu är 150 tusen per år, höjas till 300 tusen order per år inom tre år. Leveranserna kommer att ske mellan Turkiet och Italien 96 timmar.

UBV Group, med sitt världsomspännande byrånätverk, tillhandahåller nationella och internationella transporttjänster till land, flyg och sjö med sin kunskapssamling till 141 huvudkontor i Italien och utomlands.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar