Istanbul Metro International Excellence Award

internationell tunnelbana för istanbul tunnelbana
internationell tunnelbana för istanbul tunnelbana

Istanbul Metro International Excellence Award; Turkiets jätteprojekt fortsätter att komma internationella utmärkelser. Sist men inte minst vann Istanbul metro det stora priset vid AEC Excellence Awards 2019, ett av de mest prestigefyllda evenemangen i världen. I år genomfördes av Istanbul Metropolitan kommun i ett första tävlingen som ägde rum på uppdrag av Turkiet Istanbul General Rail Systems Design Services, och tillämpa Umraniye-Flat-Göztepe Metro-projektet Yuksel Project, Building Information Modeling (BIM) utformad med hjälp av både projekt vann även det stora priset.

AEC Excellence Awards, där projekten realiserade med Autodesk-programvara runt om i världen tävlade och årets 8 definierades som sektorens oscrar. Projekt som använder BIM och ny teknik inom arkitektur, konstruktion och konstruktion från hela världen; infrastruktur design, överbyggnad design och konstruktion kategorier. Turkiets ansökan för första gången från 40 230 länderna; Dessutom hölls prisutdelningen för tävlingen, där han vann flera mästerskap med 2-projektet, vid Autodesk University i Amerika. Aslı Şahin Akyol, IMM Rail Systems Projects Manager fick utmärkelsen i kategorin ”Infrastructure Design-Medium Scale Projects”, medan Gülermak-Nurol-Makyol och Yüksel Project team fick priset i kategorin ”Infrastructure Design-Medium Scale Projects”. En utmärkelsen för projekten kommer att ges på 3 Autodesk Construction Industry Summit som kommer att hållas i Istanbul i december.

Istanbul-täckande järnvägssystemprojekt, beställt av Istanbul Metropolitan Municipality, har designats av Istanbul Metropolitan Municipality Directorate for IMM Rail Systems Projects.Projektet inkluderar en 2023-km tunnelbanelinje som kommer att bestå av en 5-station ansluten till den befintliga 11-metrolinjen. Under förberedelsefasen av projektet, som är ett mycket utmanande arbete, skapades en integrerad BIM-plattform som förenar olika discipliner under ett tak. Projektet, som inkluderar en viktig modell för att minska tid och kostnader, är också ett exempel på effektiv samordning som kommer att vägleda de andra faserna som en första i designfasen.

16 kostnadsbesparingar med BIM

Byggarbetena utförs av joint venture Gülermak-Nurol-Makyol i Ümraniye-Ataşehir-Göztepe tunnelbaneprojekt, som har en längd på 13 km och 11 station. 500 vann första platsen i den kategori där projekten över $ miljoner minskade och BN-teknik som använts i projektet sparade cirka 16 kostnadsbesparingar.

World från Turkiet över tusentals projekt från 2 projekt samtidigt att vinna priser, turkiska företag uppgav att deras är en indikation på den höga nivån nåddes i bygg- och infrastrukturprojekt Autodesk Land Leader Turkey Murat Tüzüm, "National och bli en av förutsättningarna för att kunna delta i internationella projekt, BIM-kompatibel att arbeta Med rätt planerings- och samarbetsverktyg hjälper det till att säkerställa högsta effektivitet i implementeringsfasen. Vi tackar alla intressenter i projektet som bidrog till framgången. ”

Mete Baykır, chef för Yüksel Project, sa, esi Tilldelningen av våra högteknologiska lösningar på detta sätt är den största motivationen för oss i produktionen av nya projekt. På vårt lands och vår sektors vägnar är vi glada och stolta. ”

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar