Kinas Generation och Turkiets ökande betydelsen av Context Road Project

gin generation och vägprojekt ökar omfattningen av turkiyenin onemi
gin generation och vägprojekt ökar omfattningen av turkiyenin onemi

Turkiets allt viktigare sammanhang av bandet och Road Project i Kina; Ankaras föreslagna Middle Corridor-initiativ kommer att vara den första punkten på Agenda Road-konferensen i Nederländerna

Turkiets betydelse i handeln nätverk som sträcker sig från Europa till Kina ökar varje dag. När det första godståget som avgår från Kina inom räckvidden för Generation Road och når till Europa med Marmaray i Istanbul, återigen uppmärksammade Mellankorridoren. Kinas Central Corridor initiativ som föreslagits av Turkiet för att minska sitt engagemang i Ryssland och regeringen i Peking och kommer till verksamheten i form av samarbete mellan de europeiska länderna, liksom avståndet förkortas. Därför Turkiets Central Corridor initiativ i 26-27 Belt Road konferensen kommer att hållas i november i Venlo kommer Nederländerna att vara den första punkten på dagordningen.

SPÅR lämpligare I TURKIET

Analyserna indikerade också att Baku-Tbilisi-Kars-linjen började fungera säkert. snabba godståg från Edirne till Kars, kommer Turkiet att göra järnvägssystemet när det gäller genomförandet kommer att ytterligare öka betydelsen av den centrala korridoren. med Turkiet kommer att hållas på skenan vägen från Edirne till Kars är det känt att Kina fortsatte att intervjun. Den kinesiska pressen, å andra sidan, definierar den mellersta korridoren som en viktig pelare i bältesvägen. Experter säger också att de motsvarar rälsen med godståg hastighet och avstånd förkortningar i Turkiet Marmaray är ett alternativ till Ryssland korridoren. Godståg från Kina till Venlo staden i Nederländerna förväntas också gå igenom den kaspiska transkaspiska internationella transportvägen (TITR). godståg avgår från Kina, kommer Kazakstan-Kaspiska havet-Azerbajdzjan och Georgien och Turkiet nå ut till Europa. Efter det första godståget som avgår från Xi'an, Kina, nådde 18 Prag, Tjeckiens huvudstad. (Çinhab är)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar