EGO General Manager Alkaş besöker psyko-tekniska center

ego general manager besök på psykotekniska center
ego general manager besök på psykotekniska center

EGO: s generaldirektör Alkaş besöker det psyko-tekniska centret. EGO: s generaldirektör Nihat Alkaş är chef för avdelningen för busshantering där busschaufförer utbildas och psykotekniska utvärderingstest tillämpas. Regionalt grendirektorat besökte.

Under de möten som hölls inom ramen för regionbesöken uttalade Alkaş att Psykotekniskt centrum är en viktig funktion i uppdraget att vara den institution som ger Ankara-folket liv i fred och säkerhet.

Psykotekniska centrets tjänstemän, General Manager Nihat Alkas sa att de var mycket nöjda med besöket, gav information om deras arbete. Utbildningarna som givits till transportpersonal syftade till att öka standarderna för kollektivtrafiktjänster och syftade till att förbättra förarens kognitiva och psyko-motoriska färdigheter och färdigheter innan de började arbeta med de tekniska metoderna för att kontrollera myndigheterna, säger förarens svar på allvarliga traumatiska händelser som undersökts av enskilda psykologer.

Förutom de psykotekniska utvärderingstesterna som tillämpas på förarna, kontrollerar myndigheterna också de psyko-motoriska färdigheterna och förmågorna för uppfattning, uppmärksamhet, minne, resonemang, reaktionshastighet, öga, hand och fotkoordinering genom träning och tester genomförda med simulatorn på internationella standarder. sade han.

Återigen i testerna; Attitydbeteende, vanor och personlighetsdrag, risktagande, aggression, ansvar och självkontroll mäts, vilket tillägger att myndigheterna, psykologerna efter testet och granskningen av rapporten, utarbetade en rapport om lämpligheten av deras yrkeskunskap.

Alkaş tackade myndigheterna och alla regionala anställda för deras förklaringar och gratulerade Ferhat Çal, vinnaren av 91-poängen i promotionsexamen i organisationen, och önskade att framgången skulle fortsätta.

Under detta besök åtföljdes Alkaş av Mustafa Geyikçi, chef för avdelningen för busshantering.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar