Inbjudan från General Manager för EGO

ego-chef för universitetet
ego-chef för universitetet

Inbjudan från General Manager för EGO till University-Teenager with Bus Passion; Sakarya University Civil Engineering 4, som säger att han tillbringade en viss del av sitt liv i Ankara och att han var en Ankara-älskare. klassstudent Enes Ekizer skickade ett e-postmeddelande till vår borgmästare Mansur Yavaş om att han ville se IKARUS-märket Kommunbussar. Vår president Mansur Yavaş, som inte avslog Ekizers begäran, gav instruktioner till EGO: s generaldirektorat om nödvändigheten.

EGO: s generaldirektör Nihat ALKAŞ bjöd in Ekizer till myndigheten och värd honom på sitt kontor. Under samtalet mellan de två ganska trevliga Alkaş'ın IKARUS varumärket frågade var beundran av Ekizer, fyra år gamla mamma kom till Ankara på grund av sjukdomen, bussresa till och från sjukhuset under ankomst och avgång av IKARUS berättade att hans passion. Samtidigt gav Ekizer Alkaş en trofé med ett foto av IKARUS-buss på den.

Efteråt gick Enes Ekizer, som var i 3.Regional Directorate (Mamak) på EGO: s generaldirektorat, för att se två IKARUS-bussar, en med 1991 Model Bellows och den andra med 1992 solo, och tog bilder där. Han var mycket glad att uppträda.

Ekizer tackade vår president Mansur Yavaş och EGO: s generaldirektör Nihat Alkaş för deras intresse.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar