TCDD General Manager Uygun 'TÜDEMSAŞ är som kött och citat med Sivas'

TCDD General Manager Uygun TÜDEMSAŞ Sivasla Kött och spik
TCDD General Manager Uygun TÜDEMSAŞ Sivasla Kött och spik

Generaldirektör för de turkiska statliga järnvägarna (TCDD), Ali İhsan Uygun, TCDD 4. Regiondirektoratet, TÜDEMSAŞ och Concrete Sleeper Factory hittade en serie utredningar och höll möten med myndigheterna.

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, som kom till Sivas efter Ankara-Sivas YHT-linjen, gjorde undersökningar vid Concrete Sleeper Factory, som har tjänstgjort sedan året 1979 tillhörde TCDD i Sivas, och fick information från Factory Manager Ali Karabey.

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun fick information från General Manager Mehmet Başoğlu och andra tjänstemän på TÜDEMSAŞ, som öppnades i Sivas under namnet At Cer Ateliesi X i 1939 och fungerar som TILD: s dotterbolag idag.

TCDD General Manager Uygun, "1939 serviceår sedan året med Sivas och kött och spik identiskt med den inhemska och nationella producerade TÜDEMSAŞ'ın acceptans utomlands, järnvägar och för vårt lands räkning är stolt." Han sa.

TCDD 4 i Sivas. TCDD: s generaldirektör Uygun, som besökte regiondirektoratet och fick information från regiondirektören Mustafa Korucu om arbetena, träffade också personalen och pratade en stund.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar