Barriärfri transport, barriärfri turism och protokoll om barriärfritt livsprojekt undertecknat

oblockerad transport oblockerad turism och ohindrat livsprojektprotokoll undertecknades
oblockerad transport oblockerad turism och ohindrat livsprojektprotokoll undertecknades

Protokollet ”Barrier-Free Transport, Barrier-Free Tourism and Barrier-Free Life Project” undertecknades den 09 januari 2020 mellan generaldirektoratet för TCDD Transport, generaldirektoratet för TCDD och Medical Tourism Association på Tower Restaurant i den historiska Ankara Station.


Transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, biträdande minister Enver Iskurt och Adil Karaismailogu, TCDD: s generaldirektör Kamuran Yazici, TCDD: s generaldirektör Ali Ihsan Uygun, Sinan Ibis och byråkraterna anslutna till ministeriet för transport och infrastruktur deltog i ceremonin.

Turhan: boyunca Under de 17 år som vi har varit i tjänst har vi investerat mer än 767,5 miljarder lira i transport- och åtkomstinfrastruktur. ”

Mehmet Cahit Turhan, transport- och infrastrukturminister, betonade att transportinfrastrukturen sedan den första dagen som regering har varit den viktigaste faktorn som förbättrar och förvandlar alla bostadsområden. .

Turhan uppgav att människor har ingått nya, ekonomiska, sociala och kulturella relationer med varje utveckling inom transport från uppfinningen av hjulet till upptäckten av loket, produktionen av den första bilen till flygplanstekniken. Turhan, som erinrade om att de 1856 tusen 1923 kilometer järnvägar som byggdes från 4 till 136 ärvdes från republiken, uppmärksammade det faktum att järnvägsrörelsen bromsade ner efter 1950.

Järnvägar 2003 regeringens politik att flytta in föra att Turkiet och framtida projekt Turhan förklarade att de upprepade gånger hade genomförts "uppgiften att vi måste transport och tillgång infrastruktur för 17 år har vi investerat över 767,5 miljarder pounds." Han sa.

Turhan betonade att de kommer att fortsätta sina järnvägsinvesteringar i linje med sina 2023-mål och sade: Wez Vi kommer att nå 5 509 kilometer järnvägslängd genom att slutföra vår 17 km nya linje. Vi kommer att fortsätta att gå framåt med förtroende för framtiden ..

Turkiet, 2009, öppnade tjänst Ankara-Eskisehir linje med höghastighetståget (YHT) för att uppfylla anger, snabbt och moderna resetjänster 7 Turhan anger de når 40 procent av provinsen och landets befolkning, aktuell med YHT 53,1 miljoner passagerare Reseinformation.

Y Vi kunde fånga det missade tåget med YHT Y

Turhan, medborgarna under de senaste 60 åren, "missade tåget" YHT uppgav att de tillhandahåller, "Järnvägar, Republikens första år började leva som gyllene år."

I århundraden, alla järnvägar orörda både förnyade, signalering och elektrifierade uttryck Turhan, 2003, 2 procent av de 505 tusen kilometer, vilket är 23 procent ökade med 155 procent till 6 tusen 382 kilometer till 2 tusen 312 kilometer, sade arbetet på XNUMX tusen XNUMX kilometer.

Minister Turhan, 2003 2 82 kilometer 19, vilket är 176 procent av den elektriska ledningslängden ökade med 5 procent till 753 785 393 kilometer att nå, XNUMX kilometer pågående arbete, sade han. Turhan, XNUMX kilometer lång Ankara-Sivas höghastighetståglinje, syftade till att slutföra andra kvartalet i år, sade han.

”Vi kommer att stärka affärsfolkens konkurrenskraft”

Turhan underströk att de strävar efter att nå 2023 procent av det elektriska och signalerade linjeförhållandet fram till 77, dık Vi har börjat erbjuda våra industrister logistikcentra, vägtransport, järnväg och sjöfart kombinerad transport.

Turhan uppgav att när de 25 planerade logistikcentren var färdiga skulle de tillhandahålla 72,6 miljoner kvadratmeter behållarlager och hanteringsområde med 4,1 miljoner ton och 16,2 miljoner TEU ytterligare transportanläggningar och sade, e Vi har idag beställt 9 logistikcentra. Mersin (Yenice) och Konya (Kayacık) logistikcenter öppnas i år. ”

Turhan påpekade att Kars och Izmir Kemalpaşa logistikcenter fortsätter sina byggarbeten, och att Sivas logistikcentrum, vars kontrakt undertecknades, kommer att starta byggandet i år.

Turhan sade att de kommer att ge makt till företagarnas konkurrenskraft genom att ansluta de organiserade industriområdena, som de kallar de svarta hamnarna, med järnnätverk.

I framtiden kommer 38 OSB: er, privata industriområden, hamnar och frizoner och 36 produktionsanläggningar för totalt 294 kilometer anslutningslinjer att överföra mer Turhan, "För snabbare och mer ekonomisk transport av gods gör tågförbindelser till hamnarna." Han sa.

Turhan, 10 hamnar och 4 bryggor, inklusive totalt 85 kilometer järnvägsförbindelser, som uttrycker Filyos, Çandarlı samt 7 hamnar, inklusive stora hamnar, kommer att göra järnvägsförbindelser rapporterade.

"Vi tar National EMU till banorna i år"

Turhan uppgav också att KARDEMİR AŞ startade produktionen av höghastighetsskena med internationella standarder som inhemska. Turhan gav information om att de har använt 770 tusen ton skena med inhemska anläggningar och använt dem i snabba och konventionella linjer.

Turhan, Ankara-Eskişehir YHT-linje, medan den inhemska skattesatsen på 55 procent, infrastruktur, överbyggnad, elektrifiering, signalering och telekommunikationsarbeten nådde 90 procent av den inhemska nivån, sade han.

TÜLOMSAŞ inom strukturen för National Hybrid Locomotive-prototypproduktionen har avslutats och beskriver Turhan, projektet kan producera diesel- och batteridriven hybridlokomotiv som en prototyp för att producera det fjärde landet i världen.

Turhan, inom ramen för National Signaling Project 622 kilometer linjesektion började arbeta med installationen, sa:

Kapsamında Inom ramen för de nationella tågprojekten genomför vi produktionen av National Freight Wagon, som har helt konceptualiserats, designats och tillverkats med inhemska anläggningar på TÜDEMSAŞ. De nationella DMU-apparaterna producerade på TÜVASAŞ nådde 60 procent. Inom ramen för det nationella EMU-projektet etablerade vi en aluminiumproduktionsfabrik i TÜVASAŞ. I år tar vi den nationella EMU-spåret. Inom ramen för det nationella tågprojektet fortsätter vi att arbeta med att tillhandahålla de högteknologiska delsystemen för 94 höghastighetståguppsättningar för att stödja nationell produktion med Industrial Cooperation Project. ”

Turhan förklarade att de har gjort ansträngningar för att göra hela transport- och åtkomstinfrastrukturen vänlig, och att 1200 funktionshindrade har gynnats av Orange Table Service, som togs i drift i slutet av förra året.

Vi strävar efter att förena människor med alla aspekter av livet

Sinan İbiş, ordförande för medicinsk turismförening, kommer att undertecknas idag, '' Barriärfri transport, Barriärfri turism och Barriärfritt livsprojekt '' för att möta varje livssituation med människor med särskilda behov och syftar till att öka medborgarnas medvetenhet, sade han.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar