Transport till Tuzla-Çayırova

Kocaeli Metropolitan Municipality genomför olika projekt för bekväm transport i staden. Bekämpade områden identifieras av transportavdelningen och arbetet utförs för att underlätta trafikflödet. I detta sammanhang kommer anslutningsvägarna mellan Çayırova och Tuzla Şifa kvarter att underlättas. En ny bro och vägar kommer att byggas mellan de två regionerna för att ansluta Şifa Neighborhood och Çayıva.


ANSLUT TILL E-80
Bored pile tillverkning för bron blev färdigställd i projektet. I nästa del av projektet kommer broarbeten att göras. Transportproblemet mellan Şifa Quarter och Çayırova, som inte har någon direkt koppling till E-80, som för närvarande är anslutningsvägen Şekerpınar, kommer att lösas med projektet. Från och med idag kan boende i Şifa Quarter nå Çayırova och İzmit stadscentrum via Çiftlik Street.

90 METALLISK BRIDGE
Vid projektets igångsättning kommer E-80 att anslutas till trafikflödet både öst-väst och nord-syd. Broen och anslutningsvägarna som ska byggas i den södra delen av lastbilsparken i grannskapet kommer att ansluta de två regionerna. Inom ramen för projektet tillverkas 1 91 och 7 meter och en halv meter lång 90 meter och en 11 meter lång XNUMX meter breda broar.

2 THOUSAND 500 METER ROAD
Med projektet kommer vägbyggandet att realiseras på 2 tusen 500-mätare. I studien kommer 4 tusen 615 kubikmeter betong, 675 ton järn, tusen 429 meter regnvatten avloppsledning, 597 meter dricksvatten linje. 852-mätarehögar för broar kommer att produceras. 5 bin 600 kvadratmeter parkett och 10 tusen 150 meter kantar läggs på vägarna. 11 bin 725 tonasfaltmaterial kommer att användas på vägarna.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar