Kabel bil svans i Ordu

Ordu Metropolitan Municipality ger en entusiastisk fest för medborgarna med sina investeringar. Medborgare som besöker de nya bostadsområdena som skapades av storstads kommun hade både semester och fest. Suleyman Felek Avenue, Rusumat Beach, Akyazi Beach och linbanan som beställdes tidigare lockade stor uppmärksamhet av medborgarna under hela semestern.

LONG TAILS FORMED IN THE TILES

Turkiet och en av de viktigaste städerna i terrassen av armén Boztepe, lägre görüyor.xnumx intensivt intresse från medborgarna under Eid meter i höjd och medborgare som väljer linbana för att titta på unik utsikt över staden från Boztepe stadens attraktioner och bildade långa köer vid övre linbanestationen. Även om det var början på Eid al-Adha semester, användes ropeways av 530 tusen personer på den första 3-dagen.

SÜLEYMAN FELEK HAR ÄR INTRESENT I DEN MODERNE UTSEENDE

I anledning av Eid al-Adha njuter 9-medborgarna i Ordu semester i de nya bostadsområden som genomförs av Metropolitan Municipality. Efter att ha festat med sina familjer och släktingar, flockade folk som ville utforska stadens skönheter till kusten och gatorna. Suleyman Felek Street, som nyligen öppnades, har blivit ett populärt resmål för dem som vill shoppa och tillbringa kvalitetstid med sitt moderna utseende.

Stränder fyllda flyttas

Skapad av Ordu Metropolitan Municipality och utställningsplatsen för staden överflödde stranden fylld med punktskatt. Dag och natt för att njuta av semestern och medborgare som vill få havsluften visade stort intresse Altınordu-kusten. Turkiets längsta vandrings- och cykelleder med människor som besöker kusten punkt njuta av din semester med en cykel intelligenta applikationstjänster öppnats av Metropolitan.

Staden Altınordu, som organiserades för att öka stadens attraktivitet och bygga en märkesstad, lockade stor uppmärksamhet under festivalen. Metropolitan Municipality öppnade en vattenpark för barn, familjer besökte barnen hade en rolig fest.

MEDBORGARE TACKADE PRESIDENTEN YILMAZ

Medborgare som uttryckte sin tillfredsställelse med de investeringar som gjordes av Metropolitan Municipality, uttryckte att armén har blivit en livlig märkesstad, tackade borgmästare Enver Yilmaz.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar