Städservice från Keçiörens kommun till studenthus

Städservice från Keciorens kommun till studenthus
Städservice från Keçiörens kommun till studenthus

Keçiörens kommun har startat en gratis städtjänst för universitetsstudenter bosatta i stadsdelen. Studenter som bor i studenthus inom Keçiörens gränser kan i detta sammanhang begära ett städteam efter överenskommelse från kommunen. Den nödvändiga städtjänsten tillhandahålls av myndigheterna genom att teamen hänvisas till relevanta adresser på bestämd dag och tid. Studenter som vill dra nytta av denna tjänst kan boka tid genom att ringa '0312 361 10 06'.

Keçiörens borgmästare Turgut Altınok, som sa att de startade husstädningstjänsten för att underlätta livet för universitetsstudenter som bor inom Keçiörens gränser och för att säkerställa att de bor i en ren miljö, sa: "Vi startade den här tjänsten för att avlasta våra universitetsstudenter från stressen med att städa sina hus. Det är mycket viktigt för oss att våra studenter som kommer till Ankara från olika städer för att studera och bo i Keçiören är bekväma. Alla typer av stöd vi ger till våra universitetsstudenter är en investering vi gör i vårt lands ljusa framtid. Alla våra studenter som bor i studenthuset kan dra nytta av den städservice vi startade efter vår kostnadsfria transportservice. Å andra sidan ger vi också stipendier till våra universitetsstudenter i samarbete med vår kredit- och vandrarhemsinstitution. Vi har stöttat många universitet i Keçiören och utanför vårt distrikts gränser, och vi fortsätter att göra det.” han sa.

Günceleme: 24/01/2023 11:55

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar