Generaldirektoratet för stiftelser för att rekrytera 2 arbetare

Generaldirektoratet för stiftelser
Generaldirektoratet för stiftelser

Genom den turkiska arbetsförmedlingen (İŞKUR) inom ramen för arbetslagstiftningen nr 4857 kommer arbetare att rekryteras för de "fastanställda"-kadrerna vars fördelning visas i tabellen nedan.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ALLMÄNNA VILLKOR

1) Nr 2527 av turkiska utländska ädla yrken de kan fritt och Konst i Turkiet, offentliga, privata organisationer eller påverka bestämmelserna i lagen om registrering Att vara anställd i företag för att vara en turkisk medborgare.

2) Att ha fyllt 18 år från och med sista ansökningsdag.

3) Brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och dess funktion, brott mot nationellt försvar, brott mot statliga hemligheter och spionage, förskingring, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, bedrägeri, missbruk av förtroende, bedräglig konkurs, även om det är benådat. att inte dömas för brottna för att rigga anbudet, rigga verkställandet av handlingen, tvätta de tillgångar som uppstår till följd av brottet eller smugglingen.

4) Att inte ha fått någon ålderspension, ålderspension eller invaliditetspension från någon socialförsäkringsinstitution.

5) Att inte ha någon militärtjänst för manliga kandidater.

6) Att inte berövas allmänhetens rättigheter.

7) Att bekräfta statusen för de kandidater som lyckas med undersökningen med en medicinsk rapport att det inte är någon skada att arbeta i yrket de kommer att anställas och utföra sina uppgifter kontinuerligt.

8) Kandidater som avger falska förklaringar och de som inte uppfyller ett eller flera av behörighetskraven för examen kommer inte att utses som ogiltiga, även om de har godkänt antagningsprövningen kommer deras utnämningar och kontrakt att avbrytas. Dessutom kommer en kriminell klagomål till Riksadvokaten om dessa kandidater för att tillämpa de relevanta bestämmelserna i den turkiska strafflagen nr.5237.

9) Universitet i allmänna affärer, företag, företagsekonomi, företagsekonomi, handel och företagsledning, företagsekonomi, ledning, frakt och administration, marknadsföring, marknadsföring och försäljning, försäljningsledning, marknadsundersökningar och marknadsföring, försäljnings- och reklamledning, butiksledning, Detaljhandel och butiksledning, Detaljhandel och butiksledning, PR, PR och reklam, PR och marknadsföring, Kommunikation och PR.

10) Att ta KPSS P2022 tentamen genomförd av ÖSYM 93 och att få minst 60 poäng.

11) Kandidater som är berättigade att bli tillsatta till de utlysta tjänsterna till följd av sina ansökningar kommer att anställas som tillsvidareanställda inom ramen för bestämmelserna i arbetslagen nr 4857 och en prövotid på 2 månader kommer att tillämpas.

FORM FÖR ANVÄNDNING, PLATS OCH DATUM

Ansökningar, Turkey Business Association (TEO) på webbplatsen 23.01.2023 - 27.01.2023 mellan dessa datum kommer att göras elektroniskt.

Günceleme: 23/01/2023 10:42

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar