Hur mycket blir tunnelbaneavgiften på Istanbul Airport? Rutt, stopp och restid

Hur mycket kommer tunnelbaneavgiften på Istanbuls flygplats att vara? Ruttstopp och restid
Hur mycket blir Istanbuls flygplats tunnelbaneavgift? Rutt, stopp och restid

Den första etappen av Istanbul Airport Metro var ett rekordstort projekt med en längd på 34 kilometer. När de andra etapperna är klara kommer den europeiska sidan att omges av linjen som kommer att bli 69 kilometer lång.Det smarta tunnelsystemet användes i tunnelbanan. Ett system skapades från grunden. Den gjordes helt med lokala och nationella resurser. Detta system kan även användas i andra tunnelbanor. Systemet kan hanteras från en enda kommandocentral.

Hur mycket blir tunnelbaneavgiften på Istanbul Airport?

Karaismailoğlu, Istanbul Airport Metro avgift, kort avstånd kommer att vara 9.90, när avståndet blir längre kommer det att öka till 12 TL. Här kan du betala med Istanbulkart, Türkiyekart och kreditkort. Vändkorsen gjordes därefter. Tunnelbanelinjen Kagithane Istanbul Airport erbjuder gratis service i 1 månad

Den kommer att nå en hastighet på 120 kilometer i timmen. Turkiets snabbaste tunnelbana kommer att vara en av få i världen. I vanliga stadstunnelbanor är maxhastigheten 80 kilometer, men den varierar mellan 40-50 kilometer. Det finns en rutt där vi kan åka upp till 120 kilometer, medelhastigheten blir 90 kilometer. Det kommer att vara möjligt att ta sig från Kağıthane till Istanbuls flygplats på 24 minuter och från Taksim till flygplatsen på 38 minuter.”

Minister Karaismailoğlu förklarade frågorna om tunnelbanelinjen Kağıthane-Istanbul Airport;

"T-tunnelbanelinjen börjar från Kağıthane station för idag. Vi tar med den till Gayrettepe till nästa juni. När det gäller Gayrettepe kommer Yenikapı att integreras med tunnelbanan Taksim-Hacıosman härifrån, och den kommer också att integreras i tunnelbanebussen från Zincirlikuyu. De kompletterar varandra med Kağıthane-stationen på Mecidiyeköy-Mahmutbey-linjen.

Istanbuls tunnelbanestationer

Kagithane-Istanbul Airport tunnelbana, hur lång tid tar det från vilken hållplats

  • 12 minuter från Göktürk till Istanbuls flygplats,
  • 24 minuter från Kağıthane,
  • 33 minuter från Zincirlikuyu,
  • 4 minuter från 35. Levent,
  • 41 minuter från Taksim,
  • Det kan nås på 45 minuter från Esenler.

Günceleme: 23/01/2023 10:34

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar