Izmir Metropolitan Municipality kommer att köpa spårvagnsfordon (uppskjuten till 23.12.2022)

Izmir Buyuksehir kommun kommer att köpa spårvagnsfordon
Izmir Metropolitan Municipality kommer att köpa spårvagnsfordon

Izmir Metropolitan Municipality kommer att köpa spårvagnsfordon
İZMİR METROPOLITAN MUNICIPALITY RAIL SYSTEM AVDELNING

Inköp av 26 spårvägsfordon, reservdelar och specialverktyg och utrustning Inköp av varor kommer att göras genom ett öppet anbudsförfarande i enlighet med artikel 4734 i lagen om offentlig upphandling nr 19, och anbud kommer endast att tas emot i elektronisk miljö genom EKAP. Detaljerad information om auktionen finns nedan:
HRN: 2022 / 1105594
1 förvaltningschef
a) Namn: IZMIR METROPOLITAN KOMMUNE JÄRNVÄGSSYSTEM
b) Adress: IZMIR METROPOLITAN MUNICIPALITY Mimar Sinan Mahallesi 9 Eylul Square No:9/1 Kulturpark interiör Hall 4 Rum nr: 4040 KONAK/IZMIR
c) Telefon- och faxnummer: 2322931651 - 2322933625
ç) Webbsida där anbudsdokumentet kan ses och laddas ner med e-signatur: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Inköp av varor
a) Namn: Inköp av 26 spårvagnsfordon, reservdelar och specialverktyg och utrustning
b) Kvalitet, typ och kvantitet:
Inköp av 26 spårvagnsfordon, 127 artiklar med reservdelar och 11 artiklar av specialverktyg och utrustning
Detaljerad information kan erhållas från den administrativa specifikationen i anbudsdokumentet i EKAP.
c) Plats som ska tillverkas/levereras: – Karşıyaka Spårvagnsverkstadsbyggnad: 8291 Sokak No:4 Ataşehir Çiğli/İzmir TURKIET Leverans på järnväg – Konak Spårvagnsverkstadsbyggnad: Şehitler Caddesi No:175 Mersinli/Konak/İzmir TURKIET Leverans på järnväg
ç) Varaktighet/leveransdatum: Arbetets totala varaktighet (från arbetets startdatum till slutdatumet för det slutliga godkännandet av hela arbetet efter den slutliga leveransen) är 36 månader. Inom ramen för denna period kommer alla arbetspunkter som omfattas av kontraktet att slutföras och det provisoriska godkännandet och det slutliga godkännandet av hela arbetet kommer att göras. Leveransprogram: Från och med arbetets startdatum: 12 spårvagnar under 2:e månaden 14 spårvagnar under 2:e månaden 15 spårvagnar under 4:e månaden 15 spårvagnar under 16:e månaden Produktionsalbum, reklamfilmer, modeller 4 spårvagnar under 17:e månaden 4 spårvagnar i den 18:e månaden 4 spårvagnsfordon i den 18:e månaden 127 artiklar Reservdelar i den 18:e månaden 11 artiklar i den 19:e månaden Utrustning och faciliteter 2 spårvagnsfordon i 20. månad 2 spårvagnsfordon i 21:e månaden 2:a spårvagnsfordon 2:a månaden. Administrationen, efter leveransen av de första 3 Spårvägsfordonen, vid behov kommer att kunna göra ändringar av tid och antal fordon som ska levereras och meddela entreprenören om nämnda ändring 21 månader i förväg. Detta kommer dock aldrig att ändra villkoret att hela beställningen ska vara levererad i slutet av den XNUMX:a månaden från dagen för arbetets påbörjande.
d) Datum för påbörjande av arbetet: Det datum då förskottsbetalningen görs av administrationen är startdatumet.

3 Tender
a) Anbud (deadline för budgivning) datum och tid: 23.12.2022 11:00
b) Anbudsutredningens mötesplats (adressen där e-bud kommer att öppnas): İZMİR METROPOLITAN MUNICIPALITY Mimar Sinan Mahallesi 9 Eylül Meydani No: 9 / 1Kültürpark İçi Hall nr 2 Meeting Hall 1-KONAK / İZMİR

Registrera dig på vår webbplats som vi har publicerat upphandling Meddelande informationssyfte Istället geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de ursprungliga Budgivning Dokument Dokument Skillnader mellan originaldokument geçerlidir.kaynak i den officiella tidningen, dagstidningar, webbsidor offentliga institutioner och organisationer.

Günceleme: 15/12/2022 10:36

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar