Stöd till fiskare för säsongen i Kocaeli

Stöd till fiskare för säsongen i Kocaeli
Stöd till fiskare för säsongen i Kocaeli

Kocaeli Metropolitan Municipality kommer att stödja fiskarna inför havssäsongen, som startar torsdagen den 1 september. Ett stödpaket bestående av underhållsmaterial (båtspackel och färg), skyddsutrustning (fiskeoverall) och den turkiska flaggan kommer att delas ut till båtägare som uppfyller de nödvändiga villkoren. Fiskare som vill ta del av stödet måste ansöka fram till måndagen den 15 augusti.

2022 FISKEÅR

Förutom industri, teknik och jordbruksverksamhet förbereder sig fiskarna i Kocaeli, som ligger vid Svarta havets och Marmarasjöns kust, för den nya säsongen som startar den 1 september. Medan FN:s generalförsamlings deklaration av 2022 som det internationella året för fiske och fiske och Världshälsoorganisationens rekommendation att öka fiskkonsumtionen över hela världen avslöjar vikten av fiske, kommer Kocaeli Metropolitan Municipality att glädja fiskarna inför den nya säsongen.

SUPPORTPAKET

Kocaeli Metropolitan Municipality, som utför många aktiviteter för att få haven till en renare, simbar kvalitet där havsdjur kan leva.

ANSÖKNINGAR TILL MÅNDAG

För att stödja fiskare som skadades till följd av slemkatastrofen 2021; Båtunderhållsmaterial (båtspackel och färg), skyddsmaterial, som kan användas av båtar med en längd på mindre än 12 meter, som har ett "Fisheries License Permit for Fishing Vessels" (Green License), vars förtöjningshamn är Kocaeli Regional Hamnmyndigheten och som är miljökänsliga inom ramen för "Blue Card"-ansökan, utrustning (fiskeoverall) och den turkiska flaggan. Fiskare som vill ta del av stödet ska ansöka till miljöskydds- och kontrollavdelningen senast klockan 15 måndagen den 12.30 augusti.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar