Handelsministeriet rekryterar 18 kontrakterade IT -personal

Handelsministeriet
Handelsministeriet

Artikel 31 i "Förordningen om principer och förfaranden för anställning av kontrakterad IT-personal i storskaliga informationsbehandlingsenheter vid offentliga institutioner och organisationer" publicerad i Officiella tidningen daterad 12-2008-27097 och numrerad 8, för att anställas inom handelsministeriets generaldirektorat för informationsteknologi 18 (arton) kontrakterade IT-personal kommer att rekryteras med placeringen enligt framgångsordningen för de muntliga och praktiska proven som ska hållas av vårt ministerium.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ANVÄNDNINGSVILLKOR

a) För att uppfylla villkoren som anges i artikel 657 i tjänstemänslag nr 48,

b) För att ta examen från fyraårig datateknik, programvaruteknik, elektroteknik, elektronik, elektroteknik och industriteknik vid fakulteter eller från högre utbildningsinstitutioner utomlands vars likvärdighet har godkänts av Rådet för högre utbildning, kan ansöka för positioner som är 2,3,4 gånger taket.)

c) Med undantag för de som anges i stycke b, från ingenjörsavdelningarna vid fakulteter som tillhandahåller fyraårig utbildning, från institutionerna för vetenskapslitteratur, utbildning och utbildningsvetenskap, avdelningar som tillhandahåller utbildning i datorer och teknik och från avdelningar för statistik, matematik och fysik, eller från en sovsal vars likvärdighet har accepterats av rådet för högre utbildning. Utexaminerade från andra lärosäten än de som nämns i detta avsnitt kan ansöka om 2 gånger det månatliga bruttokontraktet för lönesumma.

ç) Att ha minst 3 (tre) års yrkeserfarenhet inom programvara, mjukvarudesign och utveckling och hantering av denna process, eller i installation och hantering av stora nätverkssystem, i minst 5 (tre) år för dem som inte kommer att överstiga det dubbla lönetaket, och minst 657 (fem) år för andra, (Vid fastställande av yrkeserfarenhet; det är dokumenterat att det som IT -personal är permanent föremål för lag nr 4 eller kontrakterade tjänster som omfattas av Stycke (B) i artikel 399 i samma lag och dekretslagen nr XNUMX, samt att vara en informatiker i arbetstagarstatus genom att betala premier till socialförsäkringsinstitutioner i den privata sektorn.) Serviceperioder beaktas),

d) Dokumentation om att kringutrustning för datorer känner till minst två av de nuvarande programmeringsspråken under förutsättning att de har kunskap om hårdvara och nätverkshantering och säkerhet,

e) Om den aktiva kandidaten inte har uppnått militärtjänstens ålder eller nått militärtjänstens ålder, har han tjänat den aktiva militärtjänsten eller undantas eller skjutits upp eller överförts till reservklassen.

f) Med de kvalifikationer som krävs av tjänsten, omdöme, representation, efter ny teknik, lärande och forskning, snabbt lärande och självutveckling, analytiskt tänkande, benägen för lagarbete och höga kommunikationskunskaper, hålla jämna steg med intensiv och stressig arbetstempo och dokumentera (dokumentation) för att ha dokumentationskunskaper genom att lägga vikt på det.

NÖDVÄNDIGA DOKUMENT; ANSÖKNINGSFORM; PLATS OCH DATUM

Ansökningar kommer att tas emot digitalt mellan 22.08.2022 och 01.09.2022. Kandidater som vill göra tentamen, e-förvaltning (handelsministeriet / karriärporten) och karriärporten https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr kommer att skicka in sina ansökningar genom Ansökningar som görs via post eller på annat sätt accepteras inte.

Kandidater kan endast söka en tjänst.

Dessa är de dokument som visar de yrkesarbetsperioder som anges i artikel (ç) i rubriken ALLMÄNNA VILLKOR (KVALIFIKATIONER). Det är nödvändigt att dokumentera att de professionella arbetsperioderna tillbringas som IT-personal. Det kommer att tas i enlighet med arbetsplatsens karaktär. Enligt det här:

a. Streckkod SGK tjänstuppdelning som ska erhållas via e-förvaltning för de perioder som arbetats i privat sektor,

b. En handling som ska erhållas från anstalten för de perioder som arbetat i offentliga anstalter.

Ett dokument som bevisar att du kan minst två aktuella programmeringsspråk enligt punkt (d) i rubriken ALLMÄNNA KRAV (KVALIFIKATIONER),

a. Certifikat som krävs i SÄRSKILDA VILLKOR för varje position och dokument som visar erfarenhet eller erfarenhet.

b. Intyg ska erhållas genom examination. Alla certifikat kommer att verifieras av vårt ministerium med de metoder för förfrågning av certifikatets giltighet som bestäms av den institution till vilken de är utfärdade. Det är kandidatens ansvar att tillhandahålla information och dokument såsom certifikatnummer, förfrågnings- och verifieringsadresser, förfrågningslösenord för att verifiera de uppvisade certifikaten. Om certifikatets giltighet inte kan bekräftas med de uppgifter och handlingar som lämnats, kommer det aktuella certifikatet inte att beaktas.

c. Dokument som visar poängen tagna från Foreign Language Proficiency Exam i engelska eller motsvarande YDS-poäng som godkänts av Council of Higher Education (summan av 3 % av KPSS P70-poängen och 30 % av poängen för främmande språk kommer att beaktas när fastställa vilka kandidater som ska kallas till examen Dokumentinlämning Poängen på främmande språk för de som inte gör det kommer att bedömas som noll)

D. För män; En handling som styrker att han har gjort, skjutit upp eller blivit befriad från sin militärtjänst,

till. Rättsregisterdokument och registerdokument för rättsarkiv (streckkodsdokument kan erhållas via e-förvaltning)

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar