Izmirs vattenpololag för kvinnor slår Galatasaray och nådde ett lyckligt slut

Izmirs vattenpololag för kvinnor besegrade Galatasaray och nådde Happy End

Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club Women's Water Polo team slog Galatasaray och nådde ett lyckligt slut. Minister Tunç Soyer"Det här mästerskapet passar kvinnorna i Izmir väldigt bra", sa han. Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club Women's Water Polo team blev mästare genom att slå Galatasaray den 22-24 juli i Istanbul. Izmir Metropolitan Municipality borgmästare i sitt inlägg på sina konton i sociala medier Tunç Soyer"Det här mästerskapet passar kvinnorna i Izmir väldigt bra. Jag gratulerar våra Izmir Metropolitan Municipality-atleter, som blev mästare i Turkiet genom att slå Galatasaray i 1:a vattenpololigan. Du har gett oss stor stolthet och spänning. Må din framgång alltid vara."

Galatasaray är den andra, METU är den tredje

Izmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club mötte den sista mästaren Galatasaray i den sista matchen av Big Women's Water Polo 1st League-matchen i Istanbul Tozkoparan Swimming Pool där sex lag deltog. İzmir Metropolitan Municipality Youth and Sports Club Women's Water Polo-lag, som avslutade den första perioden före med ställningen 3-1, avslutade halvleken med ett övertag på 7-3. Fortsatte att dominera med ställningen 8-4 i den tredje perioden, laget lämnade matchen med en 10-7-seger och blev mästare. Kübra Kuş gjorde 5 mål, Selina Çolak 4 och Hanzade Dabbağ 1 mål i matchen.

I mästerskapet, där Galatasaray var tvåa, avslutade Middle East Technical University (METU) säsongen på tredje plats.