Arbetet påbörjades på Kartepe linbaneprojekt

Arbetet påbörjades på Kartepe linbaneprojekt
Arbetet påbörjades på Kartepe linbaneprojekt

Det efterlängtade Kartepe Cable Car Project har äntligen börjat fungera. Turkiets första inhemska linbana är planerad att starta 2023.

Ytterligare ett steg har tagits i linbaneprojektet som Kocaelibor väntar med spänning på. Efter anbudsprocessen i Kartepe Cable Car Project startade arbetet i går. Derbent Neighborhood Headman Erdal Baş gav de goda nyheterna från sitt sociala mediekonto.

Efter annulleringen av anbudet för linbaneprojektet Kartepe, genomfört av Kocaeli Metropolitan Municipality inom ramen för industrisamarbetets program (SIP) vid ministeriet för industri och teknik, gjordes anbudet slutligen i mars; Partnerskapet mellan Grand och Yapı Doppelmayr Seilbahnen fick jobbet med ett erbjudande på 335 miljoner TL. Kontraktet undertecknades den 9 juni och företaget tog emot projektområdet. Arbetet med linbaneprojektet, som beräknas vara klart inom nästa år, har startat från och med igår.

TA 1500 PERSONER PER TIMME

Turkiets första inhemska linbana kommer att gå mellan Derbent och Kuzuyayla. Linbanan kommer att vara 4 tusen 695 meter. I projektet där 2 stationer kommer att äga rum kommer 10 stugor för vardera 73 personer att tjäna. Höjdavståndet på linbanan med en kapacitet på 1500 personer i timmen blir 1090 meter. Följaktligen blir startnivån 331 meter och ankomstnivån 1421 meter. Avståndet mellan de två stationerna kommer att överskridas på 14 minuter. Linbanan är tänkt att stå färdig och tas i bruk 2023.

 

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar