NASA-utställningen var värd för 2 61 personer på två månader

NASA-utställningen var tusen människor i månaden
NASA-utställningen var värd för 2 61 personer på två månader

2 61 besökare besökte United States National Aeronautics and Space Administrations (NASA) rymdutställning, som är världens största resande rymdutställning som arrangeras av Gaziantep Metropolitan Municipality, på två månader.

Utställningen, som slog upp portarna den 23 april, nationella suveränitets- och barndagen, började väcka stor uppmärksamhet i och med skolornas sommarlov.

Utställningen på Müzeyyen Erkul Science Center välkomnar medborgare från närliggande provinser såväl som Gaziantepbor.

Hem till mer än 200 artefakter, inklusive artefakter i naturlig storlek som har bevittnat NASAs rymduppdrag, visar utställningen också riktiga månstenar som besökare kan röra vid. Repliker av rymdraketer och modeller av rymdfarkoster i full storlek presenteras i utställningen med hjälp av expertutbildare.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar