Förra säsongen besökte 2 miljoner besökare Erciyes skidcenter

Förra säsongen besökte miljoner besökare Erciyes Ski Center
Förra säsongen besökte 2 miljoner besökare Erciyes skidcenter

President Büyükkılıç betonade att cirka 2 miljoner besökare besökte Erciyes Ski Center förra säsongen, och en handelsvolym på cirka 100 miljoner euro skapades.

Kayseri Metropolitan Municipality borgmästare Dr. Memduh Büyükkılıç höll ett möte med sin personal angående förberedelserna för säsongen 2022-2023 i Erciyes Ski Center, ett av de viktigaste skidcentren i Turkiet och världen, som avslutade vintersäsongen.

Ordförande Büyükkılıç, generalsekreterare Hüseyin Beyhan, vice generalsekreterare Hamdi Elcuman, Ali Hasdal, Erciyes A.Ş. På mötet där styrelseordföranden Murat Cahid Cıngı och de berörda avdelningscheferna deltog diskuterades studierna relaterade till Erciyes Ski Center.

President Büyükkılıç, som gjorde ett uttalande vid mötet som hölls i ordförandeskapets mötessal, uppgav att de utvärderade förberedelserna för Erciyes Ski Center, som är ett säkert centrum enligt internationell standard, för säsongen 2022-2023.

Ett sådant arbete gavs till AK-partiets vice ordförande Mehmet Özhaseki. kazanPresident Büyükkılıç, som tackade honom för hans uppmärksamhet, sa: "Förutom de studier som gjorts under tidigare år har vi visat viljan att bli en position som höjer standarden på Erciyes Ski Center och svarar på förväntningarna med investeringar och arbeten som kommer att möta behoven. Först och främst ett sådant arbete för vår stad. kazanVi vill tacka vår mycket uppskattade minister Mehmet Özhaseki för hans Det är faktiskt nu den enda skidorten i världen som har gjort sig ett namn med det arbete som gjorts här.”

100 MILJONER EURO HANDELSVOLYM OCH 2 MILJONER BESÖKARE

Büyükkılıç betonade att en handelsvolym på cirka 2021 miljoner euro realiserades under vintersäsongen 2022-100, sade Büyükkılıç: "Samtidigt kommer vi, med High Altitude Centers arbeten, också att ge möjlighet att organisera läger inte bara för vinterturism , men också för individuella och gruppidrotter under sommaren och andra säsonger.Vi strävar efter att fira vår Erciyes. Vi berättade för vår stad och vårt land att en handelsvolym på cirka 100 miljoner euro bildades under den senaste säsongen. kazanVi har bestämt att 2 miljoner besökare besöker vårt Erciyes skidcenter", sa han.

“VÅRT FLAMSKAP OF KAYSERİ”

President Büyükkılıç, som beskrev de arbeten som utfördes i och runt Erciyes Ski Centre som flaggskeppet för Kayseri, sa: "Som man kommer ihåg tidigare kom våra turister från länder som Ryssland, Ukraina, Tjeckien, Vitryssland och Polen med charterflyg. . På grund av det faktum att det är riktigt hög nivå som standard fortsätter studierna snabbt på lag från andra länder som vill campa i vår stad för skidändamål eller dra nytta av High Altitude Camping Center. Tack till vårt team för deras hårda arbete. Förhoppningsvis kommer ett sådant turisminriktat arbete, som vi beskriver som flaggskeppet för vårt Kayseri, att vara en stor fördel för både vår region Kappadokien, vår stad och vårt land. kazanJag vill dela med mig av vad jag kommer att ge."

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar