Vem är Su Soley? Var kommer Su Soley ifrån och hur gammal är hon?

Vem är Su Soley? Var kommer Su Soley ifrån och hur gammal är hon?
Vem är Su Soley? Var kommer Su Soley ifrån och hur gammal är hon?

Su Soley föddes den 6 september 1981 i Ankara. Hans studentår var sammanflätade med sport och musik. Förutom skridskoåkning, friidrott, tennis, basket, skidåkning och snowboard, deltog han i många tävlingar i hela Turkiet, speciellt i simning, monopallett, vattenpolo, undervattensrugby och uppnådde många grader i 13 år. Han undervisade också i simning och utsågs till "Årets idrottare" i undervattenssporter i Ankara.

Musik var alltid närvarande under hela hans liv. Oud och fiol spelas hemma i barndomen; man lyssnade på klassiska, samtida och populära musikgenrer. Utan att räkna andra små träblåsinstrument var hans första seriösa instrument gitarren, som hans föräldrar gav honom på hans 12-årsdag. Han började ta trumlektioner vid 13 års ålder.

Han tog examen från Middle East Technical University, Faculty of Education, Teaching Preschool Education 2005. Medan han arbetade som kontraktskonstnär på Ankara State Theatre, deltog han i den politiska kritiken "European Comedy". Pjäsen, som hade premiär den 13 april 2006 och sålde slut varje gång, togs bort från teaterrepertoaren med ett politiskt beslut.

Artisten, som började sin professionella musikkarriär i Ankara 2000; Han tog examen från Musical Theatre Acting Department vid Istanbul University State Conservatory 2006. kazanHan bosatte sig i Istanbul. Samtidigt som hon vokalerade för Istanbul Gelişim Orchestra och sedan Ajda Pekkan, Teoman och Yalın, intog hon också scenen och gav konserter med sin egen orkester vid speciella kvällar. Utför latin, jazz, funk, soul, hiphop, rock, 80-talsmusik, R&B och popmusik; Hon sjunger på många språk, inklusive turkiska, engelska, spanska, portugisiska och grekiska.

Han tog examen från Middle East Technical University, Faculty of Education, Preschool Education Teaching 2005.

2012, "This Summer" och "Do You Get It?" med liveuppträdande videor av hans två originalkompositioner. youtube delas på sidan. 2014 publicerade han sin komposition som heter Dengesizim, producerad av Dokuzsekiz Music. Sedan, 2016, publicerade han sin komposition "Life Ghost" i samarbete med İskender Paydaş, tillsammans med dess videoklipp.

2018 grundade han sitt eget produktionsbolag och skapade det digitala musiketiketten Soley Tunes. Hans första album, som han producerade, var ett 6-låtars projekt kallat "Hep Bi Tufan". Låtarna på albumet är följande; "Hep Bi' Flood", "My Confused Lover" (akustisk), "This Summer", "Förstår du?", "Make it a trick", "Confused Darling" (Nu-Disco)...

I augusti 2018 omtolkade han det anonyma verket "Drama Bridge" med ett modernt tillvägagångssätt och publicerade det tillsammans med dess video.

År 2019, på årsdagen den 18 mars, återgjöd han folksången "Çanakkale Türküsü" och delade den på digitala plattformar.

I slutet av 2019 släppte han sin första originalkomposition, "Timeless Love" med sin egen musikvideo.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar