WhatsApp molnbaserat API släppt för företag

WhatsApp molnbaserad API har använts av företag
WhatsApp molnbaserat API släppt för företag

WhatsApps molnbaserade applikationsprogrammeringsgränssnitt, WhatsApp Cloud API, har gjorts tillgängligt för företag och utvecklare. Tillsammans med Cloud API tillkännagavs också nya funktioner i WhatsApp Business.

WhatsApp har gjort sitt molnbaserade applikationsprogrammeringsgränssnitt (API) tillgängligt för företag. Med WhatsApp Cloud API fokuserat på små företag, kommer företag och utvecklare att kunna få tillgång till tjänster byggda direkt på WhatsApp, anpassa sina upplevelser och svara sina kunder snabbare.

I ett tal vid evenemanget där WhatsApp Cloud API tillkännagavs, sa Facebooks grundare och VD Mark Zuckerberg att från och med idag interagerar mer än 1 miljard användare med sina WhatsApp-företagskonton. I uttalandet från WhatsApp om ämnet inkluderades följande uttalanden:

"Idag erbjuder vi molntjänsterna som erbjuds av Meta gratis och tar ett betydande steg framåt genom att göra det möjligt för företag av alla storlekar runt om i världen att använda WhatsApp. Tack vare detta nya API har vi minskat den initiala processen från månader till minuter. Detta gör det möjligt för företag och utvecklare att snabbt och enkelt komma åt våra tjänster byggda direkt på WhatsApp, vilket gör att de kan anpassa sin upplevelse ytterligare och svara sina kunder snabbare.”

10 SAMTIDIG STÖD FÖR ENHETER PÅ WHATSAPP-FÖRETAG

Omedelbar kommunikationsplattform WhatsApp inom Meta delade också de nya funktionerna i WhatsApp Business-applikationen för företag. Följaktligen finns nu företag på 10 enheter samtidigt med WhatsApp Business. sohbetkan hantera sina

företag, sohbete kommer att kunna använda nya adaptiva WhatsApp-länkar. Valfria tilläggstjänster som kan nås som en del av en ny "premium"-tjänst i WhatsApp Business-appen kommer att vara tillgängliga mot en avgift.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar