Fullt betyg i smart trafik och hälsa till Kayseri Metropolitan

Full poäng i smart trafik och hälsa i Kayseri Buyuksehir
Fullt betyg i smart trafik och hälsa till Kayseri Metropolitan

Medan studierna av Kayseri Metropolitan Municipality inom ramen för smarta stadsapplikationer inkluderades i vetenskapliga artiklar, nådde Metropolitan en viktig framgång genom att få fullbetyg i forskningen på temat "smart trafik och hälsa". Safran Journal of Culture and Tourism Research (SAKTAD) "Är smarta städer verkligen smarta turistmål?" Kayseri Metropolitan Municipality, som är bland storstadsstäderna med 8 smarta stadsapplikationer, som är föremål för dess vetenskapliga artikel med titeln, fick 100 hela poäng i temat "smart trafik och hälsa" i artikeln och nådde framgång över 70 storstadsområden städer med ett genomsnitt på 8.

KAYSERİ ÄR EN AV TVÅ KOMMUNER MED FULLT BETYG I 8 METROPOLITA STÄDER

Kayseri Metropolitan Municipality, som ägare av applikationen inom tre ämnen, 'intelligent transport (parkeringsplanering, etc.)', trafiksändning i realtid och 'intelligent nödberedskapssystem' inom temat 'smart trafik och hälsa' , bland vilka det finns smarta stadsapplikationer, inklusive Istanbul, Antalya, Bursa, Ankara, Konya, Gaziantep och Kahramanmaraş bland 8 storstadsstäder inklusive sig själv, tillsammans med Antalya, lyckades få full poäng.

KAYSERİ METROPOLITANSK KOMMUN I SMART URBAN KOMMUN

Enligt den vetenskapliga artikeln visade Kayseri att det är självsäkert i smart urbanism genom att poängsätta över genomsnittet av 8 storstadsstäder i titlarna "e-handelssystem" och "intelligent turismledning". Å andra sidan, Dr. Under Memduh Büyükkılıçs ordförandeskap har Metropolitan Municipality genomfört arbeten som påskyndar tjänsterna, sparar pengar och integrerar kommunen och tekniken på många områden från smart belysning till bevattning, från smarta transporter till smarta telefonapplikationer.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar