Turkisk militär räddar migranter från Bangladesh som sitter fast vid havet utanför Libyen

Turkisk militär räddar migranter från Bangladesh som sitter fast vid havet utanför Libyen
Turkisk militär räddar migranter från Bangladesh som sitter fast vid havet utanför Libyen

En båt upptäcktes den 5 maj 2022 utanför Misratas kust, Libyen av fregatten TCG GÖKÇEADA, som tjänstgjorde i den turkiska sjöfartsgruppen. Båten, som visade sig ha 17 irreguljära migranter halvt medvetslösa, ingreps och migranterna togs ombord ombord.

I den kontroll som görs av läkaren ombord; Det fastställdes att 12 personer var vid god hälsa och 4 personer var medvetslösa. En migrant gick däremot inte att rädda trots alla ansträngningar från vår sjukvårdspersonal och dog.

Det fastställdes att invandrarna, vars behov tillgodoses med nödvändig läkarvård, var från Bangladesh och hade varit till sjöss i 10 dagar. De räddade irreguljära migranterna överlämnades till de libyska myndigheterna i Homs Port som ett resultat av den etablerade samordningen.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar