TurkStat ska rekrytera 14 kontrakterade informatikpersonal

Turkiska statistikinstitutet
Turkiska statistikinstitutet

Officiell tidning daterad 375/6/31 och numrerad 12, baserad på tilläggsartikel 2008 i lagdekret nr 27097 (fjorton) kontrakterad informatikpersonal kommer att rekryteras i enlighet med artikel 8 i "Förordningen om principer och förfaranden för anställning av Kontrakterad informatikpersonal i storskaliga informationsbehandlingsenheter vid offentliga institutioner och organisationer".

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ANVÄNDNINGSVILLKOR

a) För att uppfylla de allmänna villkoren som anges i artikel 657 i tjänstemannens lag nr 48,

b) Att ta examen från fyraåriga datatekniker, programvaruteknik, elektroteknik, elektronikteknik, elektro- och elektronikteknik samt industriteknikavdelningar vid fakulteter eller från högre utbildningsinstitutioner utomlands vars likvärdighet har godkänts av Högskolerådet,

c) Andra än de som anges i punkt b, från tekniska institutioner vid fakulteter som tillhandahåller fyraårig utbildning, institutioner för naturvetenskap-litteratur, utbildnings- och utbildningsvetenskap, institutioner som ger utbildning i datorer och teknik samt statistik, matematik- och fysikavdelningar, eller från ett studenthem vars likvärdighet har godkänts av Högskolerådet Att ta examen från andra lärosäten än (kan söka tjänster som kommer att betalas upp till 2 gånger det månatliga bruttolönetaket)

ç) Ha minst 3 års yrkeserfarenhet av mjukvara, mjukvarudesign och utveckling och hantering av denna process, eller av installation och hantering av storskaliga nätverkssystem, för dem som inte kan överstiga det dubbla lönetaket, och minst 5 år för andra
att bli hittad. (Vid fastställande av yrkeserfarenhet; som IT-personal dokumenteras det att de är fast anställda som omfattas av lag nr 657 eller kontrakterade tjänster som omfattas av artikel 4 (B) i samma lag eller lagdekret nr 399, samt IT-personalen i arbetarstatus genom att betala premier till socialförsäkringsinstitutionerna i den privata sektorn.) tjänstgöringsperioder beaktas.)

d) Förutsatt att de har kunskap om hårdvaran för kringutrustning och säkerheten för den etablerade nätverkshanteringen, måste de intyga att de kan minst två av de aktuella programmeringsspråken.

e) För manliga kandidater, att avskedas från militärtjänst, befrielse eller inte ha något samband med villkoret att det har skjutits upp i minst 1 (ett) år från tidsfristen.

Ansökningstiden

Program, Turkiet Statistik Verkets webbplats http://www.tuik.gov.tradresinde Efter att blanketten för jobbförfrågan har fyllts i fullständigt och korrekt, tillsammans med övriga dokument, fram till slutet av arbetsdagen (01:06) senast den 2022/18/00, Turkiets statistiska instituts ordförandeskap, staten Mahallesi Necatibey Caddesi No: 114 06420 Ministries Çankaya/ANKARA Det kommer att ske genom handleverans till ordförandeskapet för statistikinstitutet, personalavdelningen eller per post på den adress som anges på deadline. Ansökningar som tas emot efter detta datum på grund av postförseningar och andra skäl, samt de som lämnar in saknade dokument eller osignerade blanketter för jobbförfrågan kommer inte att beaktas.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar