Justitiedepartementet rekryterar 22 IT-personal

Justitieministeriet
Justitieministeriet

Justitiedepartementet har aviserat rekrytering av personal. Ministeriet, som har meddelat att det kommer att rekrytera översättare under de senaste dagarna, kommer att rekrytera kontrakterad IT-personal för att möta personalbristen inom sitt organ, med det nya tillkännagivandet som publicerades den 17 maj 2022. Ministeriet har meddelat att det kommer att rekrytera 375 kontrakterade personal inom området informatik med tilläggsartikel 6 i lagdekret nr 22.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Justitiedepartementet startar ansökningar till ovanstående tjänster den 18 maj 2022 och fortsätter i 15 dagar. Ansökningar anses giltiga endast om kandidaterna uppfyller de angivna kvalifikationerna och de ansökningar som gjorts på ansökningsdagen.

För ansökan från kandidaterna kommer villkoren inom ramen för kvalifikationerna i 657:e artikeln i tjänstemannalagen nr 48 att sökas inom ramen för den offentliga tjänstemannen. Speciellt kommer utbildning, KPSS, programspråk, YDS-krav att eftersträvas.

För att kunna ansöka måste kandidater ha erhållit minst 2020 poäng från det offentliga urvalsprovet som hölls 3 från poängtypen KPSSp60 på grundnivå.

För ansökan krävs examen från datateknik, programvaruteknik, elektroteknik, elektronikteknik, el- och elektronikteknik samt industriteknikavdelningar som ger minst fyra års utbildning.

Att ha fått minst (D) i engelska från Foreign Language Placement Exam (YDS) som administreras av ÖSYM, eller ha erhållit de poäng som fastställts av ÖSYM, motsvarande YDS (D)-nivå i andra engelska språkprov än YDS.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar