Regionens stjärna lyser med Hoynat Island

Regionens stjärna lyser med Hoynat Island
Regionens stjärna lyser med Hoynat Island

Ordu Metropolitan Municipality borgmästare Dr. Mehmet Hilmi Güler har gjort Hoynat Island, där skräp dumpades av lastbilar förr, till regionens lysande stjärna med projektet som består av två etapper.

Hoynat Island i den "lugna staden" staden Ordu, som är ett av de sällsynta områdena där krönskarven häckar i Turkiet och där dubbla silvermåsar lever, har förvandlats till ett turistcenter som besöks av hundratals människor varje dag efter utfört arbete.

BESÖKARE strömmade till

Genom att öka öns attraktionskraft genom att utföra arbeten på den del av ön Hoynat upp till Çaka-tunneln, har Metropolitan Municipality slutfört 300:a etappens arbeten som täcker det 2 meter långa området efter tunnelns utlopp och startat Ordu-turismen. kazantjatade.

Med de utförda landskapsarbetena har Hoynat Island blivit ett attraktionscentrum som välkomnar hundratals människor varje dag som den nya vägen för dem som besöker Svarta havet.

BESÖKET ÄR NÖJLIGARE NU

Som en del av det arbete som utförts av Metropolitan Municipality har kryssningen gjorts roligare med de förändringar som gjorts över hela ön. För att göra strandområdet tillgängligt och öka dess användning uppnåddes en sänkning till havsnivån med trätrappa, och skyddsräcken tillverkades för säkerhet i det lediga utsiktsområdet. I de arbeten där en parkeringsplats skapades för besökare lades granit och basalt på utsiktsplatsens golv, där sittgrupper placerades samtidigt som kikare, fotograferingsyta och buffé placerades på altansytorna för fågelskådning.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar