Järnvägsanslutning Tillgänglig i 12 OIZ i Turkiet

Det finns antal järnvägsförbindelser i OIZ i Turkiet
Järnvägsanslutning Tillgänglig i 12 OIZ i Turkiet

Med deltagande av TCDD Transportation General Manager Hasan Pezük, Vice General Managers Erol Arıkan och Çetin Altun, TCDD Transportation İzmir Regional Manager Bayram Şahin, TCDD 3:e regionchef Cemal Yaşar Tangül och Manisa Organized Industry Styrelseordförande Sait Türeks styrelse och styrelseledamöter från Manisa Organised Industry Det 27 11:a godståget skickades iväg i regionen den 501 maj.

"I internationell handel där hård konkurrens upplevs är en av de kritiska faktorerna som påverkar företagens konkurrenskraft ett effektivt transport- och logistiksystem"

TCDD Transportation General Manager Hasan Pezük höll ett tal vid ceremonin: "I dag samlades vi för att ta farväl av vårt 11 501:a tåg, som ger ekonomisk och snabb transport av Manisa Organized Industrial Zone-produkter. Som TCDD Transportation-familj är vi stolta och stolta över att leverera det hårda arbetet och arbetet i vår Manisa Organized Industrial Zone på det hälsosammaste och mest ekonomiska sättet." sa.

Genom att betona att den ökande efterfrågan på handel och transporter får tillverkarna att flytta sina fabriker till Östeuropa, Nordafrika eller Asien genom att ta hänsyn till kostnads- och tillgänglighetsfaktorerna, är logistik- och transportkedjan spridd över en bredare geografi och nya transportvägar söks efter alternativ. till sjöss sa Pezük: "Som ett resultat av globaliseringen, internationell Medan handeln omformas, kommer begreppen hastighet, kostnad, tillförlitlighet, kvalitet och flexibilitet i förgrunden genom alla leverans- och distributionsprocesser. I internationell handel, där hård konkurrens upplevs, är en av de kritiska faktorerna som påverkar företagens konkurrenskraft ett effektivt transport- och logistiksystem, medan när handeln blir global blir logistikkedjorna mer komplexa, global ledning behövs och smarta leveranskedjelösningar blir Viktig. kazanpågår." han sa.

Pezük sa att de arbetar med all personal för att göra vår järnvägsinfrastruktur kompatibel med målen i "Logistics Master Plan", inklusive logistikcentra och korsningslinjer: "Det finns järnvägsförbindelser i 21 av hamnarna och pirerna i vårt land. . " sa.

"Det finns järnvägsförbindelser i 12 av OIZ i Turkiet"

Pezük betonade att 19,4 procent av våra transporter utförs via järnvägsanslutna hamnar och att 2021 miljoner ton gods transporterades 6,4, påpekade Pezük att 12 av OIZ i Turkiet har järnvägsförbindelser.

Dessutom säger Pezük: ”En annan viktig anläggning för godstransporter på järnväg i vårt land är logistikcentra. Antalet 12 logistikcentra kommer att nå 25 med de pågående. 13,3 procent av våra totala transporter sker från logistikcentra och 2021 miljoner ton last transporterades 4,4. Vi fortsätter att arbeta med att koppla ihop hamnar, OIZ:er och logistikcentra med korsningslinjer, så vi siktar på att öka blocktågsverksamheten. Det finns totalt 13 korsningslinjer med en längd på 22 kilometer i det 372,4 tusen 239 kilometer långa järnvägsnätet. 2021 miljoner ton, vilket är 43,5 procent av våra transporter 14,4, transporterades genom korsningslinjer." sa.

"Konkurrenskraften ökar när våra industrimän levererar sina produkter till marknaderna ekonomiskt och snabbt"

Pezük påpekade att som TCDD:s generaldirektorat för transport transporteras cirka 200 tusen ton gods inrikes och utomlands med 91 godståg per dag: "Som jag just har nämnt, arbetet med att koppla samman våra organiserade industrizoner, vilket är produktionscentra, till det huvudsakliga järnvägsnätet med korsningslinjer är av stor betydelse för godstransporter. Under ledning av vårt ministerium för transport och infrastruktur är korsningslinjer anslutna till OIZ och stora industrianläggningar för att öka dörr-till-dörr-transporterna på järnvägar. En betydande minskning av transportkostnaderna, som har en betydande andel av kostnaderna, och det faktum att våra industrimän levererar sina produkter till marknaderna ekonomiskt och snabbt, ökar således konkurrenskraften och bidrar väsentligt till utvecklingen av landet. Ett av de bästa exemplen på detta är de transportaktiviteter som utförs av Manisa OSB Logistics Center och Manisa OSB-initiativet MOS Logistics och TCDD Transportation som två partners.” sa.

"Med 11 500 godstågstjänster i drift fram till idag har 4 miljoner 600 tusen ton gods transporterats"

Pezük: "Vårt logistikcenter, som öppnades med deltagande av vår president Mr. Recep Tayyip Erdoğan och våra ministrar, och som är det första privata logistikcentret i Turkiet, har tjänat våra industrimän sedan 2010. Manisa Organized Industrial Zone visas som en förebild inom järnvägsnätet med sin banbrytande logistikframgång. Det mest konkreta exemplet på denna framgångsrika organisation är transporten av 11 miljoner 500 tusen ton gods med 4 600 godstågstjänster hittills. Transporterna, som startade mellan Manisa OIZ och Alsancak i första etappen, har nu ökat ännu mer i och med etableringen av anslutning till Aliağa och Nemprots hamnar. Från och med idag körs 4 godståg regelbundet och en årlig lastkapacitet på 53 tusen containrar och 830 tusen ton tillhandahålls, vilket bidrar till utvecklingen av vårt land, vår Egeiska region och våra industrimän.” han avslutade sitt tal.

"TCDD Transportation Inc. Vi fortsätter våra ansträngningar för att öka kapaciteten i vår järnvägsanvändning”

MOS:s styrelseordförande Sait Türek talade vid ceremonin: "80 % av produktionen, som fortsätter att öka varje år i vår Manisa organiserade industrizon, skickas som exportvaror till 155 olika länder i världen. Vårt mål är att transportera alla transporter till hamnar på järnväg. För att järnvägen har fördelen att kunna frakta tonnagegods framför vägtransporter. Att vara ett miljövänligt och säkert transportsätt utan att påverkas av väderförhållanden är också dess sociala överlägsenhet. Därför har vi, tillsammans med vårt logistikcenter, TCDD Taşımacılık A.Ş. Vi fortsätter våra ansträngningar för att öka kapaciteten i vår järnvägsanvändning.” sa.

TCDD Taşımacılık A.Ş fortsätter sitt samarbete med MOS under 11 500 resor som vi har genomfört hittills. Türek uppgav att de delar glädjen att vara tillsammans med sin familj för avskedet av vårt 11 501:a tåg idag: "Vi hoppas att detta starka samarbete kommer att vara ett exempel för hela vårt land. Må andra bra samarbeten etableras som vi. Låt oss bidra till industrin i vårt land." använde fraserna.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar