40:e Sgrms Typ plattformsvagn tillverkad på TÜRASAŞ har levererats

Pearl Sgrms Typ plattformsvagn Producerad av TURASAS har levererats
40:e Sgrms Typ plattformsvagn tillverkad på TÜRASAŞ har levererats

Fyrtionde av totalt 100 plattformsvagnar av typen Sgrms tillverkade av TÜRASAŞ Sivas regionala direktorat för vårt generaldirektorat har levererats. En ceremoni hölls i Sivas för leverans av vagnarna. TCDD Transportation General Manager Hasan Pezük, TÜRASAŞ General Manager Mustafa Metin Yazar, TCDD General Manager Metin Akbaş och TÜRASAŞ anställda deltog i ceremonin.

När han talade vid ceremonin sa TCDD Transportation General Manager Hasan Pezük att en betydande mängd investeringar har gjorts i järnvägar under de senaste 20 åren, och som ett resultat av dessa investeringar har rekord slagits konstant i både passagerar- och godstransporter. I uttalandena från minister för transport och infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, sa Pezuk att investeringarna i järnvägen korsade motorvägen och sa: "Vi följer den transportmästarplan som vår minister tillkännagav. I linje med denna planering kommer dessa 40 vagnar, vars första parti vi kommer att lägga till vår fordonsflotta, att bidra till ökningen av våra transporter och ge styrka till vår flotta. Totalt 60 vagnar, tillsammans med de 100 vagnar vi kommer att få framöver, gör att vi kan möta efterfrågan på containertransportvagnar. Att dessutom se dessa vagnar, som är helt inhemskt designade och tillverkade, under last på vägarna kommer att ge oss en speciell stolthet. TÜRASAŞ har alltid varit en lösningspartner för vår bransch, och vi kommer att fortsätta att utöka vårt samarbete, vilket vi framgångsrikt har genomfört hittills. Jag skulle vilja tacka alla mina vänner som bidragit till dessa fordon, och jag gratulerar Ramadan-helgerna i förväg.”

TÜRASAŞ General Manager, Mustafa Metin Yazar, uppgav att Turkish Railways har en djupt rotad historia på 166 år, att fabrikerna som arbetar under olika namn för denna sektor förenades under samma tak som TÜRASAŞ, och att de kommer att producera för sektorn från nu på som de har gjort hittills. General Manager Writer fortsatte sina ord enligt följande: "Containervagnarna som vi har levererat till generaldirektoratet för TCDD Transportation kommer att bära Turkiets last. Det är en separat källa till stolthet för oss att vi producerar dessa vagnar med helt inhemska och nationella medel. Vi fortsätter att arbeta dag och natt så att vi kan se fler inhemska och nationella produktionsfordon på rälsen för utvecklingen av järnvägsbranschen. Må våra vagnars vägar vara öppna och ge överflöd och välsignelser till vårt land och vårt folk.”

Vagnar av typen Sgrms, som tillverkas i TÜRASAŞ och ställs ut, har en lastkapacitet på 2 45' containrar och är bland de mest populära godsvagnarna, särskilt i Europa. Vagnarna, som tillverkas med lätt och förstärkt tara, har en tara på 25.700 109.300 Kg och en bärförmåga på XNUMX XNUMX Kg.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar