TCDDs lösningsteam på plats deltog i den nationella fraktvagnsleveransceremonin

TCDDs lösningsteam på plats deltog i den nationella fraktbilsleveransceremonin
TCDDs lösningsteam på plats deltog i den nationella fraktvagnsleveransceremonin

Metin Akbaş, General Manager för Republiken Turkiets statliga järnvägar (TCDD), gjorde en serie undersökningar i Sivas med "On-Site Solution Team". General Manager Akbaş, som undersökte den senaste statusen för arbeten relaterade till järnvägsinvesteringar i Sivas, deltog i den 40:e plattformstyp nationella fraktvagnsleveransceremonin, som producerades lokalt och nationellt av Turkey Rail System Vehicles Industry AŞ (TÜRASAŞ).

Genom att undersöka de befintliga och pågående järnvägsarbetena i Sivas tog TCDD General Manager Metin Akbaş olika kontakter med lösningsteamet på plats.

General Manager Akbaş och den medföljande delegationen deltog i den 40:e plattformstypen National Freight Wagon TCDD Taşımacılık AŞ Delivery Ceremony, som producerades i TÜRASAŞ Sivas Regional Directorate med helt inhemska och nationella resurser.

Hasan Pezük, General Manager för TCDD Transportation, Metin Yazar, General Manager för TÜRASAŞ, Murat Baştor, General Manager of Transportation Services Regulation vid ministeriet för transport och infrastruktur, chef för transportsäkerhetsutredningscentret vid ministeriet för transport och infrastruktur Mükremin Kara, byråkrater från ministeriet för transport och infrastruktur deltog i ceremonin.

Efter ceremonin besökte generaldirektör Akbaş TCDDs fjärde regionala direktorat i Sivas och fick information om arbetet från regionchefen V. Hasan Arı och personalen.

Akbaş besökte också Sivas Logistics Center, ett av de center som kommer att göra Turkiet till regionens logistikbas, och diskuterade den senaste situationen.

General Manager Akbaş och On-site Solution Team träffades på det regionala direktoratet efter sina undersökningar och fick en genomgång om järnvägsarbetet.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar