Gastronomy Tourism Association introducerade turkiskt kök i New York

Gastronomy Tourism Association introducerade turkiskt kök i New York
Gastronomy Tourism Association introducerade turkiskt kök i New York

Gastroshow-eventet, arrangerat av Turkish Gastronomy Tourism Association (GTD) i New York med temat "marknadsföring av turkiskt kök och hälsosamt och gott till världen", fick fullt betyg från deltagarna.

Tillsammans med Gastronomiska Turismföreningen (GTD), TC. Med stöd av handelsministeriet, New Yorks generalkonsulat, Turkish Airlines och Gaziantep Metropolitan Municipality introducerades det turkiska köket på världens starkaste konsumentmarknad med evenemanget som hölls i Turkish House på Manhattan.

En grupp utländsk press och influencers, bestående av cirka 70 personer, var värd för en visuell och innehållsmässig fest på Turkevi i New York, ett av världens viktigaste centra, i detta viktiga evenemang. Hälsosam kost expert Dr. På natten där berättelserna om produkterna berättades på engelska under ledning av Ender Saraç, fick gästerna smaka på unika turkiska delikatesser.

ANTEP SMAK VÄLLADE UPPMÄRKSAMHET

Den turkiska gastronomiska 3D-reklamfilmen och specialpresentationerna av Gaziantep Metropolitan Municipality borgmästare Fatma Şahin, såväl som presentationerna av Gaziantep Cuisine, som är vårt kulturarv i Unesco-processen, möttes av intresse av pressens medlemmar.

Den speciella middagen, bidragit av Gaziantep GAGEV, som finns på UNESCO:s lista, visade upp unika lokala smaker och de ursprungliga smakerna från det turkiska köket.

Med detta evenemang, GTD, förutom att främja turkisk matkultur, kazanDet har påbörjat intensiva studier för att säkerställa att turkiska produkter tar sin plats på utländska marknader inom ramen för exporttjänster.

GTD:s president Gürkan Boztepe tackar alla som bidragit; New Yorks kommuns borgmästarerådgivare Rana Abbasova deltog också denna kväll, liksom handelsministeriet, utrikesministeriet, New Yorks generalkonsulat, Turkish Airlines, Gaziantep Metropolitan Municipality Fatma Şahin och moderator Dr. Han överlämnade en plakett till Ender Saraç.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar