ABB BelPLAS producerade användbar mikroorganism för rengöring av sjöar och dammar

ABB BelPLAS producerade användbar mikroorganism för rengöring av sjöar och dammar
ABB BelPLAS producerade användbar mikroorganism för rengöring av sjöar och dammar
Prenumerera  


Ankara Metropolitan Municipality dotterbolag BelPLAS A.Ş. producerade nyttiga mikroorganismer inom ramen för att bekämpa föroreningar i sjöar och dammar. Det har börjat användas inom många områden som förbättring av stillastående vatten i Ankara, rengöring av prydnadspooler, deodorisering av avfall och sopor, mikrobiella gödningsmedel och probiotika. Tack vare den speciella blandning som först applicerades i Göksu- och Temelli-dammar, uppnåddes cirka 95 procents förbättring av vattenkvaliteten.

Ankara Metropolitan Municipality lade till en ny till sina människo- och miljövänliga metoder.

BelPLAS A.Ş., ett dotterbolag till Metropolitan Municipality. producerat en speciell blandningskultur, som är "Microorganism Consortium", för att förhindra föroreningar, grumlighet och lukt i sjöar och dammar.

PRODUKTEN ANVÄNDS MED FRAMGÅNG PÅ MÅNGA OMRÅDEN SOM GÖDSELMEDEL OCH PROBIOTIKA

Den nyttiga mikroorganismen, framställd av en blandning av mjölksyrabakterier och jästarter, började appliceras i sjöar och dammar i Başkent.

BelPLAS Inc. Tack vare teknologin för nyttiga mikroorganismer som producerats av företaget erhölls framgångsrika resultat inom många områden som förbättring av stillastående vatten, rengöring av prydnadspooler, deodorisering av avfall och sopor, mikrobiella gödningsmedel och probiotika.

CA 95 PROCENT FÖRBÄTTRING AV VATTENKVALITET

Med den första applikationen i Göksu Susuz Pond 2020 och i Göksu och Temelli Pond 2021 uppnåddes cirka 95 procents förbättring av vattenkvaliteten.

BelPLAS FoU-chef Özgün Kırdar påpekade att nyttiga mikroorganismer inte orsakar någon skada på miljön, naturen och levande varelser, tvärtom, de gynnar levande varelser med sin probiotiska effekt, och delade följande information:

”Användbara mikroorganismer är en blandning av mikroorganismer som finns i naturen, bestående av en blandning av mjölksyra, fotosyntetiska ämnen och jästgrupp. Under 2020 genomförde vi en studie om att förbättra kvalitetsparametrarna för vattnet i Göksu Pond och fick mycket framgångsrika resultat. Som ett resultat av dessa studier genomförde vi studier för att förbättra vattenkvalitetsparametrarna i Göksu- och Temelli-dammar igen 2021. Dess prestanda visade sig vara mycket bra. Som ett resultat av applikationen uppnådde vi 95 procent förbättringar i vattenkvalitetsparametrar. Vi minskade föroreningsparametrarna i vattnet och skadliga bakterier och skadliga mikroorganismer närmade sig nästan noll. Vi har nått mycket framgångsrika resultat. När vi gör dessa studier använder vi vår produkt som en vätska. Dessutom har vi en applikation i form av lerbollar som vi kallar vanliga svingbollar och vi påverkar även leran på sjöns botten. Vi genomför dessa studier för att förhindra föroreningar, grumling och lukt i våra sjöar och dammar. Vi försöker få 1:a klass vattenkvalitetsparametrar genom att förbättra kvalitetsparametrar och kvalitetsnivåer. Vår produkt skadar inte miljön, människor och djur. Det förbättrar till och med levandes hälsa genom att visa en probiotisk effekt."

Kırdar sa också att BelPLAS A.Ş.s egenproducerade Profamik Nature och andra profamiska produkter erbjuds till försäljning online via företagets hemsida.

Var den första att kommentera

Yorumlar