Serieproduktionsbeslut fattat för Hürjet

Serieproduktionsbeslut fattat för Hürjet
Serieproduktionsbeslut fattat för Hürjet
Prenumerera  


I pressmeddelandet som publicerades efter mötet för försvarsindustrins verkställande kommitté tillkännagavs att det första massproduktionsbeslutet togs för Hürjet, vars första flygning planeras nästa år.

Medan försvarsindustrins verkställande kommitté sammanträdde under ordförandeskap av president Recep Tayyip Erdoğan, samtidigt som beslutet fattades om massproduktion för HÜRJET, i uttalandet kommer Turkiet att fortsätta att gå framåt med bestämda steg mot sina mål med sin beslutsamhet i designen , utveckling och produktion av inhemska och nationella system och teknologier, oavsett alla hinder." uttryck användes.

Vid mötet som hölls i presidentkomplexet diskuterades frågor om att lägga till nya till de inhemska och nationella systemen som används av TAF och säkerhetsenheterna, och det första massproduktionsbeslutet togs för HURJET, vars första flygning är planerad i 2023.

På mötet beslutades olika projekt kring områden som olika luft-, land- och sjöplattformar, kommunikations- och informationssystem, ammunition och missiler, utrustning och utrustning, modernisering, logistik, cybersäkerhet och artificiell intelligens.

I synnerhet betonades betydelsen av FoU och P&D i utvecklingen av kritisk och avancerad teknologi vid mötet, och det betonades att utvecklingen av all slags teknik som köps in från utlandet är en absolut nödvändighet för en helt oberoende försvarsindustri i Turkiet. och att sektorns insatser på detta område kommer att fortsätta att stödjas.

Det noterades också vid mötet att Turkiet kommer att fortsätta att ta fasta steg mot sina mål med sin beslutsamhet i design, utveckling och produktion av inhemska och nationella system och teknologier, oavsett alla hinder.

Var den första att kommentera

Yorumlar