Dicle University att rekrytera 99 kontrakterade hälsopersonal

Dicle universitetssjukhus
Dicle universitetssjukhus

Dicle University, ansökningsfrist är 23 juni 2021, sjuksköterska, dietist, hälsotekniker, mun- och tandhälsa, kommer att få 99 kontrakterad hälsopersonal.

Ändringar av principerna för anställning av kontraktsanställd personal publicerad i officiella tidningen daterad 657 och numrerad 4, för att vara anställda vid Dicle-universitetssjukhus och för att vara heltidsanställda i enlighet med artikel 28.06.2007 B i tjänstemannalagen nr Enligt punkt b i bilaga 26566 till principerna om principerna rekryteras kontraherad personal med följande titlar och kvalifikationer på grundval av KPSS (B) grupppoäng.

För detaljer om annons KLICKA HÄR 

Dicle University kommer att rekrytera kontrakterad vårdpersonal

Dicle University kommer att rekrytera kontrakterad vårdpersonal

Dicle University kommer att rekrytera kontrakterad vårdpersonal

I - ALLMÄNNA OCH SÄRSKILDA VILLKOR

1 - För att uppfylla villkoren i artikel 657 i tjänstemannalagen nr 48.

2 - Även om de perioder som anges i artikel 53 i den turkiska strafflagen har gått, ett fängelsestraff på 1 (ett) år eller mer för ett avsiktligt begått brott eller till och med om det är benådat, brott mot säkerheten för de statliga brotten mot det ordning och hur denna ordning fungerar Brott mot nationellt försvar, brott mot statshemligheter och spionage, förskingring, förskingring, bestickning, stöld, bedrägeri, förfalskning, förtroendebrott, bedrägeri, konkurs, riggning av bud, rigging av prestanda, tvätt av fastighetsvärden Till följd av brott eller smuggling. Att inte fördömas

3 - Att ta KPSS (P2020) 3-examen för studenter, 2020 KPSS (P93) för kandidater och 2020 KPSS-P94 för gymnasieelever.

4 - Ingen pension eller ålderspension från någon socialförsäkringsinstitution.

5 - Kandidater; Artikel 657 / B i tjänstemannalagen nr 4 säger att "Om de anställda på detta sätt avslutas av deras institutioner på grund av att de bryter mot principerna i serviceavtalet och de säger upp avtalet ensidigt inom med undantag för de undantag som fastställs i ministerrådets beslut kommer institutionerna att ingås tills ett år har gått från dagen för uppsägningen. De kan inte anställas i personalpositioner. "

6 - För män; att inte vara delaktig i militärtjänst, att utföra aktiv militärtjänst eller att skjutas upp eller överföras till reservklassen

7 - Kontrakten för dem som inte uppfyller de villkor som anges i serviceavtalet som ska undertecknas med kandidaterna kommer att sägas upp.

8 - De som har avskedats från sina institutioner eller vars kontrakt har avslutats ensidigt inom ramen för lagdekretet kan inte tillämpas.

9 - Frånvaro av hinder för att arbeta i tjänst.

10 - De som har avskedats från offentliga tjänster genom olika dekret kan inte ansöka.

II - DOKUMENT FÖR ATT LÄGGAS TILL SYSTEMET I ONLINE-APPLIKATION

1 - Ansökningsformulär (fylls i online från systemet)

2 - Identitetskort skannas och läggs till.

3 - Diplom eller provisoriskt examensbevis (notarized eller streckkodad e-förvaltningsutskrift accepteras.)

4 - 2020 KPSS (P3) för doktorander, 2020 KPSS (P93) för akademiker och 2020 KPSS-P94 resultatdokument för gymnasiet kommer att tas ur systemet.

5 - Examensbevis från grundutbildningen 100-transkriptionssystem (för apotekare)

6 - Godkänt dokument eller certifikat som visar arbetslivserfarenhet, om det krävs i titeln

Onlineapplikationssystemet för Dicle University på webbadressen pbs.dicle.edu.tr kommer att fyllas i helt och korrekt, och ansökan kommer att göras elektroniskt, tillsammans med bifogade dokument. Ansökningar kommer att göras online på universitetets pbs.dicle.edu.tr-adress inom tio (tio) dagar från dagen för publicering i officiella tidning. (Sista ansökningsdag är till 10.) Kandidater kan bara ansöka till en av de tillkännagivna positionerna. (Båda ansökningarna från kandidater som ansöker om mer än en tjänst kommer att anses ogiltiga.) Ansökningar som görs av kandidaterna personligen eller per post accepteras inte.

III - UTVÄRDERING AV ANSÖKNINGAR OCH MEDDELANDE OM RESULTATEN

Efter att ansökningarna i den elektroniska miljön har granskats tas skriftliga och muntliga tentor.

Baserat på 2020 KPSS (P3) för studenter, 2020 KPSS (P93) för kandidater och 2020 KPSS-P94 för gymnasiet, kommer huvudkandidaterna och 3 gånger reservkandidaterna att bestämmas.

Placeringsresultat kommer att meddelas i meddelandeavdelningen på vårt universitets webbplats dicle.edu.tr inom 15 (femton) arbetsdagar. Om huvudkandidaterna inte ansöker om utnämning kommer de andra vinnarna att kallas i ordning. Om det inte finns någon sökande bland huvudvinnarna i god tid eller om det fastställs att de inte uppfyller de villkor som krävs, kommer ersättningskandidater att ordnas. Eftersom detta tillkännagivande är av typen anmälan kommer ingen separat anmälan att göras. Kandidater som är berättigade till utnämning http://www.dicle.edu.tr Inom sju (sju) arbetsdagar från dagen för publicering på adressen måste de fylla i nödvändiga handlingar och lämna dem personligen till personalavdelningen för att de ska kunna börja arbeta.

Kontrakten för dem som befinns inte uppfylla de nödvändiga villkoren kommer att sägas upp. Om ett pris har betalats till dem av vår administration kommer detta pris att kompenseras tillsammans med det rättsliga intresset. För de avsättningar som inte ingår i tillkännagivandet tillämpas de allmänna bestämmelserna. Dokumentation returneras inte till sökande. Efter utvärderingen kommer de som bestäms som original och säkerhetskopia att publiceras på vår webbplats. Eftersom detta tillkännagivande är av typen anmälan till dem som har rätt att utses kommer ingen separat anmälan att göras till de berörda.

  • adress: Dicle University Personalavdelning University Campus / DIYARBAKIR
  • Kontakt Telefon : 0 412 241 10 15 / Support Tel: 2981 5182-5136
  • Första ansökningsdatum: 09.06.2021
  • Ansökningstiden : 18.06.2021(saat 23:59’kadar) 4960/1-1
Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar