Samarbete kommer att ske mellan TCDD och Angola Railways

Samarbete kommer att ske mellan tcdd- och angolajärnvägar
Samarbete kommer att ske mellan tcdd- och angolajärnvägar

Angolas transportminister Ricardo Viegas de Abreu, som besökte transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu officiellt, fick en information om järnvägar från TCDD: s chef Ali İhsan Uygun.

Angolas transportminister Ricardo Viegas de Abreu och Ankara ambassadör i Republiken Angola José Gonçalves Martins Patrício och den medföljande delegationen kom till generaldirektoratet för TCDD efter möte med minister Karaismailoğlu.

TCDD-chefer gjorde en presentation för den inkommande delegationen om strukturen för TCDD, dess plats i sektorn, YHT och andra studier. General Manager Uygun uppgav att de är nöjda med det utvecklande samarbetet mellan de två länderna under de senaste åren och att de skulle vilja se Angola som en gemensam intressent bland dessa samarbetsområden, och uppgav att TCDD med 165 års erfarenhet är redo att bidra till järnvägssektorn och regional utveckling i Angola.

Lämplig ”Järnvägen fungerar i samma system i alla länder, det kan förekomma lokala förändringar. Vi vill dela med oss ​​all vår kunskap, tekniska kunskap och erfarenhet vi har fått från infrastrukturarbeten. ”

Angolas transportminister uppgav att de avser att samarbeta i deras ansträngningar för att etablera den angolanska järnvägssektorn. Minister Abreu sa, ”Vårt besök var mycket produktivt. Tack såväl till ministern som till er. Det är viktigt för oss att dra nytta av din erfarenhet. Vi enades om att formalisera utkastet till samförståndsavtal, som kommer att inleda samarbete inom järnvägsområdet och kommer att utarbetas av TCDD. ” Sa.

Senare undersökte Angolas delegation den historiska Ankara tågstationen och Ankara höghastighetståg och fick information om järnvägstransporter.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar