CMA CGM Air Cargo lägger Istanbul till sina flygningar

CMA cgm lade Istanbul till sina flygfraktflygningar
CMA cgm lade Istanbul till sina flygfraktflygningar

Marseille-baserade franska CMA CGM Group, som är en av de viktigaste grupperna i världen inom transport och logistik, har inkluderat Istanbul i sina flygfraktdestinationer från och med juni.

Det första planet för CMA CGM Air Cargo landade vid Istanbuls flygplats 5:02.00 på morgonen den XNUMX juni. När planet närmade sig bron kom DHMI brandkår, team och inspektionsfordon till parkeringsläget och tände på sina lampor och följde välkomnet.

CMA CGM Air Cargo tillhandahåller flygtransporttjänster till Chicago, Atlanta, New York, Liège, Dubai och Beirut samt Istanbul. ECS Group, världsledande inom kommersiella lufttransporttjänster, kommer att ansvara för försäljningen av CMA CGM Air Cargos tjänster till alla destinationer.

CMA CGM Air Cargo, som huvudsakligen kommer att betjäna USA, Dubai och Beirut med Istanbul-Liege-förbindelsen, kommer att genomföra schemalagda fraktflygningar med lastplan av typ A330-200F.

Xavier Eiglier, chef för CMA CGM Air Cargo; ”Som CMA CGM Group erbjuder vi våra kunder transport- och logistiktjänster inklusive land-, sjö- och flygtransport. Vi tror att flyg till Istanbul, som ligger mellan flera kontinenter och har ett strategiskt läge, både kommer att ha en positiv inverkan på Turkiets import och export och bidra till att påskynda utvecklingen av CMA CGM Air Cargo. Vi fortsätter att betjäna våra kunder, lokala eller internationella speditörer och andra flygbolag genom att erbjuda nya destinationer. Vi startade våra flygningar två gånger i veckan; Vi hoppas kunna öka det. ” sa.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar