Transport- och infrastrukturministeriet för rekrytering av 130 fast anställda

ministeriet för transport och infrastruktur
ministeriet för transport och infrastruktur

Transport- och infrastrukturministeriet kommer att ta emot totalt 9 arbetare, med tidsfrist för ansökan 2021 april 75, 55 säkerhetsansvariga, 130 städtjänstemän.Rekrytering av arbetstagare kommer att ske kontinuerligt i enlighet med arbetslagen nr 4857 och förordningen om förfaranden och principer för anställning av anställda till offentliga institutioner och organisationer som publiceras i officiella tidning nr 09, daterad 08, som ska anställd i de centrala och provinsiella enheterna vid ministeriet för transport och infrastruktur.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

FORM FÖR ANVÄNDNING, PLATS OCH DATUM

Ansökan Turkey Business Association (TEO) webbplats från 05/04 / 2021-09 / 04/2021 mellan datumen kommer att göras online via systemet.

ALLMÄNNA VILLKOR

1) nr 2527 av turkiskt utländskt ädelt yrke kan de fritt och konst i Turkiet, offentliga, privata organisationer eller påverka bestämmelserna i lagen om registrering Att vara anställd i affärer för att vara en turkisk medborgare,

2) Efter att ha fyllt 18 år från ansökningsdagen,

3) Brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och funktionen av denna ordning, brott mot det nationella försvaret, brott mot statshemligheter och spionering, bedrägeri, utpressning, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av förtroende, bedrägligt konkurs För att inte dömas för felaktig presentation av anbud, felaktig presentation av prestanda, tvätt av tillgångar som har begått brott eller smuggling,

4) Att inte ha någon militärtjänst (ska, skjutas upp eller undantas) för manliga kandidater,

5) För att inte berövas offentliga rättigheter, de som har avskedats från sina uppgifter av offentliga institutioner och organisationer,

6) Examen från de avdelningar som anges i tabellen för kvalifikationer och villkor från och med den sista dagen för ansökan och uppfyller kraven som krävs av yrket beträffande deras föredragna arbetstitlar,

7) För närvarande inte i permanent personal vid ministeriet för transport och infrastruktur,

8) inte har fått pension, ålders- eller invaliditetspension från någon socialförsäkringsinstitution,

Villkor söks.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar