Rättsmedicinsk institut för rekrytering av 79 anställda

kriminalteknisk institution
kriminalteknisk institution

Anställd som kontraktsanställd personal i enlighet med artikel 6 / B i tjänstemannalagen nr 6, i enlighet med "Principerna för anställning av kontraktad personal", som trädde i kraft i den centrala och provinsiella organisationen vid Forensic Medicine Institute med ministerrådets dekret av 1978/7/15754 och numrerat 657/4. till;Muntlig tentamen som ska hållas av Forensic Medicine Institute för positionerna 1 andra tekniska servicepersonal (kemist), 18 arbetare, 24 skydds- och säkerhetsansvariga, 30 tekniker och 3 stödpersonal (tjänare), vars plats, titel, kvalifikation och special villkoren anges i bilaga 4 Enligt resultatet kommer kontraktsanställd personal att vara anställd.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Kandidater som gick in i KPSS 2020 och fick minst 70 poäng från den typ av poäng som krävs för varje position kommer att kunna ansöka om de muntliga tentorna som hålls av ordförandeskapet för Forensic Medicine Institute. De som kommer att ansöka måste uppfylla villkoren i de femte och sjätte artiklarna i Justitieministeriets tjänstemannens undersökning, utnämning och överföringsförordning och villkoren som anges i fjärde artikeln i detta tillkännagivande.

För muntliga prov, baserat på poängen som erhållits vid den centrala tentan, kommer kandidaterna att bjudas in upp till tre gånger det antal positioner som meddelats för varje position, med början med den högsta poängen.

De som kommer att ansöka måste uppfylla följande allmänna och speciella villkor som anges i bilaga-1.
Allmänna villkor:

  • a) vara medborgare i Turkiet,
  • b) För att uppfylla ålderskraven som anges i artikel 22 i lag nr 2021 den 657 april 40, vilket är tidsfristen för ansökan, och inte vara 35 år från och med den första dagen i januari det år då central tentamen hålls (De som är födda den 01 januari 1985 eller senare kommer att kunna ansöka.)
    Att vara under 2020 år från och med den första dagen i januari det år då den centrala undersökningen (KPSS-30) hålls för positionen för skydd och säkerhet. (De som är födda den 01 januari 1990 eller senare kommer att kunna att ansöka om examen.)
  • c) inte ha något intresse av militärtjänst eller inte nått militärtjänstens ålder, ha avslutat aktiv militärtjänst eller skjutit upp eller överförts till reservklassen,
  • ç) Att inte dömas för de brott som anges i den ändrade 657/48-A / 1-klausulen i lag nr 5,
  • d) Utan att det påverkar bestämmelserna i artikel 657 i lag nr 53, utan att ha en psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra sin plikt kontinuerligt,
  • e) inte berövas allmänhetens rättigheter,
  • f) Att ha den utbildningskvalifikation som krävs för att tjänsten ska kunna utnämnas från och med tidsfristen.

Plats och metod för applicering

Ansökningar från Forensic Medicine Institute http://www.atk.gov.tr Det kommer att göras på den officiella webbplatsen på adressen. Inga dokument skickas via post eller andra kommunikationskanaler efter ansökan på webbplatsen. Under ansökan måste fotografiet, KPSS-resultatdokumentet, examensbeviset eller det tillfälliga examensbeviset och det speciella säkerhets-ID-kortet (märkt med pistolen) för positionen för skydd och säkerhetsofficer laddas upp till systemet, så kandidaterna måste ha pdf eller bild format för dessa dokument redo. Ansökningsregistreringsnumret kommer automatiskt att ges av systemet till de kandidater som slutför ansökningsprocessen ordentligt.
Kandidater kan bara göra en ansökan för varje kontraktsposition och titel. Om samma kandidat ansöker om mer än en befattning och titel betraktas alla deras ansökningar ogiltiga och de som har tagit provet på detta sätt kommer inte att startas även om de lyckas.

Ansökningsdatum

Ansökningar börjar klockan 12:2021 måndagen den 10 april 00 och slutar kl. 22 torsdagen den 2021 april 17.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar