Hur definieras BursaKart HEPP-kod och uppladdningsprocess?

hur man definierar och laddar upp bursboard-kontokod
hur man definierar och laddar upp bursboard-kontokod

Tiden som Bursa Metropolitan Municipality gav för att matcha HEPP-koden med de transportkort som infördes inom ramen för bekämpningen av Covid-19-utbrottet har förlängts till den 19 februari. Medborgare utan att gå till Burulas kundservicepunkter www.burulas.com.t är Det kan enkelt matcha HES-koden genom att ange dess adress.

Hur får man HES-kod?HES-koden (Hayat Eve Sığar), som används för att säkert dela om individer bär någon risk när det gäller Covid-19-sjukdomen, kan erhållas från ansökan, staten eller smsizer. Knappen 'Skapa HES-kod' klickas på det program som laddats ner till telefonen och kodanvändningsperioden väljs. Koden genereras sedan. Genom E-tillståndssystemet  www.turkiye.gov.t är Det kan vara att föredra att skapa HES-kod med länken Alternativt kan HES-koden erhållas genom att skriva in SMS, HES, lämna ett mellanslag mellan dem, de sista fyra siffrorna i det turkiska identitetsserienumret och delningsperioden och skicka till 4.

BursaKart HEPP-koddefinition

Under tiden förlängdes den tidsfrist som Metropolitan kommun gav för att matcha HES-koden till transportkort som fördes inom ramen för kampen mot Covid-19-epidemin till den 31 februari den 19 januari. Medan medborgarna förlänger tiden för att göra sina transaktioner enkelt kan medborgarna enkelt matcha HES-koder till sina kort via internet utan att gå till Burulas kundtjänstpunkter. För medborgare att definiera HES-kod på Bursboard www.burulas.com.t är Efter att ha angett adressen måste han fylla i den begärda informationen i avsnittet om HES-kodmatchning. I denna information, TR-identitetsnummer, namn, efternamn, HES-kod, Bursabak-nr, mobiltelefon. Det godkänns efter att du har angett nummer och e-postadress. Efter att meddelandet "HES-kod har definierats på din Burs Board" är processen för att definiera HES-koden till Burs Board slutförd.

Å andra sidan kommer gamla kortinnehavare att kunna göra sin HES-kod som matchar serienumret på kvittot genom att ersätta sina kort med nya BursaKart med den gula logotypen eller efter att de har laddat in sina gamla kort.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar